تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.

سناتور مورفی: نگرانی این است که لبنان سوریه دوم شود

یک سناتور آمریکایی اعلام کرد ایالات متحده باید موضع سرسخت‌تری در قبال عربستان در پیش بگیرد.

کد خبر: ۱۰۴۹۱۱
۱۲:۲۶ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۰

سناتور مورفی:

دیدارنیوز - به نقل از العهد، کریس مورفی، سناتور دموکرات آمریکایی و عضو کمیته روابط خارجی مجلس سنا، در گفت‌وگو با مرکز  مطالعات استراژیک و بین‌الملل گفت: نگرانی من این است که اگر لبنان از هم بپاشد ، سوریه بعدی شود. این مساله دغدغه منطقه - و آمریکا - برای ۲۰ سال آینده و منبعی از بی ثباتی بزرگ خواهد بود که در واقع ممکن است باعث ایجاد سازمان های تروریستی شود که نقشه هایی در مورد ایالات متحده دارند.

وی تاکید کرد: من می گویم که واشنگتن باید تعهد قابل ملاحظه‌ای برای اصلاحات در لبنان داشته باشد و ما باید خط مشی سخت‌تری با سعودی‌ها ترسیم کنیم. ظاهرا سعودی ها اساساً لبنان را رها کرده‌اند. آنها از نقشی که حزب الله در لبنان ایفا می کند بسیار ناراحت هستند. سعودی ها باید با این واقعیت کنار بیایند که - حداقل در کوتاه مدت - حزب الله بخشی از زیرساخت‌های سیاسی لبنان خواهد بود.

مورفی تصریح کرد: خیلی بهتر است که سعودی ها با ایالات متحده - با فرانسه و دیگر کشورها - شریک باشند و سعی کنند نوعی حمایت اقتصادی ارائه شود که به اصلاحات سیاسی منجر شود و در نهایت به تکنوکرات‌ها و بازیگران غیر فرقه‌ای اجازه دهد نفوذ بیشتری در دولت داشته باشند. این امر از نفوذ حزب الله می کاهد ، بنابراین من فکر می کنم تصمیم سعودی‌ها برای کناره‌گیری و دخالت دیرهنگام آمریکا در لبنان در حال حاضر دعوت به فروپاشی است - و در نهایت ، دعوت برای بی‌ثباتی فوق العاده‌ای که ایالت‌های آمریکا را هم تهدید خواهد کرد.

این سناتور آمریکایی تاکید کرد: فقط فکر می کنم زمان آن رسیده با سعودی ها جدی باشیم. من این استدلال را مبنی بر اینکه سعودی‌ها از اتحاد امنیتی با آمریکا کنار می روند ، باور ندارم. آنها هرگز از چینی‌ها و روس ها چیزی که امروز از ایالات متحده دریافت می کنند دریافت نخواهند کرد. بله ، آنها بیشتر می خواهند. آنها می خواهند ما در مورد ایران سختگیرانه رفتار کنیم ، اما آنها شریک بالقوه دیگری مانند آمریکا ندارند. فکر می کنم زمان آن فرا رسیده است که ما ، هم به سعودی ها و هم اماراتی ها ، بگوییم: "گوش دهید ، اگر ما را به عنوان شریک امنیتی می خواهید ، انتظار داریم شما اولویت های ما را در مورد یمن ، لبنان ، را بپذیرید و اگر شما حاضر نیستید این کار را انجام دهید ، سپس ما در ایالات متحده با هم گفتگو خواهیم کرد که آیا باز هم با یکدیگر در معامله باشیم یا خیر. آنها شریک امنیتی دیگری با قابلیت های ایالات متحده نمی بینند .

منبع: ایسنا
برچسب ها: کریس مورفی
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد