تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

ماجرای استعفای دسته‌جمعی ۷ معاون وزیر صنعت

عضو کمیسیون برنامه و بودجه ماجرای استعفای دسته جمعی ۷ معاون وزیر صنعت معدن تجارت را تشریح کرد و گفت: نباید با یک استعفا تمام تخلفات و سوء مدیریت های وی نادیده گرفته شود.

کد خبر: ۱۰۴۵۱
۰۹:۴۲ - ۰۲ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمد حسینی در خصوص استعفای محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن تجارت اظهار داشت: آقای شریعتمداری علی رغم اینکه استیضاحش در مجلس مطرح بود، استعفا داد.

وی ادامه داد: مشکلاتی که در حوزه تولید، تامین و توزیع کالا در ماههای اخیر وجود داشت و عامل نگرانی مردم شده، موجب شد تعدادی از نمایندگان استیضاح وی را کلید بزنند.

نماینده مردم تفرش در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر استعفای آقای شریعتمداری به معنای پذیرش ناکارآمدی او در مدیریت این وزارتخانه است، ایشان باید مدتها قبل استعفا می داد.

حسینی اظهارداشت: آقای شریعتمداری در شرایطی استعفا داد که رئیس جمهور عازم سفر نیویورک شد و فاصله زیاد بین استعفا و پذیرش استعفای وی تبعاتی در پی دارد.

وی ادامه داد: تجربه نشان داده است در این فاصله زمانی افرادی که در انجام وظایفشان قصور داشته اند و با تبانی بیت‌المال را تضعیف کرده اند، از سیستم خارج می شوند و از پاسخگویی فرار می کنند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: دستگاه های نظارتی باید سریعاً عملکرد وزیر صنعت و معاونانش در حوزه های مختلف را مورد بررسی قرار داده و تخلفات را احصاء کنند. نباید روند رسیدگی به این تخلفات طولانی شود.

حسینی با تاکید بر اینکه ناکارآمدی و سوء مدیریت در وزارت صنعت، معدن و تجارت در زمان مدیریت شریعتمداری عامل افزایش قیمت ها بوده است، گفت: نباید با یک استعفا تمام تخلفات و سوء مدیریت های وی نادیده گرفته شود. وزارت صنعت عملکرد قابل دفاعی در زمینه چرخه تامین و توزیع کالاهای اساسی ندارد.

وی گفت: یکی از بندهای استیضاح شریعتمداری این بوده است که معاونان وزارت صنعت کارآمدی لازم را ندارند. لذا وزارت صنعت با استیضاح کنندگان رایزنی کرد که آیا در صورت برکناری معاونان، استیضاح منتفی خواهد شد؟ در این راستا ۷ معاون وزیر صنعت نیز به صورت دسته‌جمعی استعفا دادند اما استیضاح کنندگان اعلام کردند که باید استیضاح مسیر خود را طی کند و این حرکت مشکلی را رفع نخواهد کرد.
 
چندی پیش وزارت صنعت اعلام کرد در راستای اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان، ۷ معاون وزیر استعفا داده‌اند اما اسامی این افراد اعلام نشد.
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها