تیتر امروز

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...

توضیح مینو محرز درباره ماجرای پیدا شدن ویروس زنده در واکسن برکت

محقق اصلی تیم تولید واکسن کوو ایران برکت در خصوص انتشار خبر‌هایی مبنی بر اینکه علت دور ریخته شدن بیش ازیک میلیون دوز واکسن برکت، پیدا شدن ویروس زنده در بخشی از این واکسن‌ها بوده است، توضیح داد.

کد خبر: ۱۰۴۱۸۲
۰۹:۱۵ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۰

ماجرای پیدا شدن ویروس زنده در واکسن برکت

دیدارنیوز ـ دکتر مینو محرز محقق اصلی تیم تولید واکسن کوو ایران برکت در خصوص شایعاتی مبنی بر اینکه علت دور ریخته شدن بیش ازیک میلیون دوز واکسن برکت، پیدا شدن ویروس زنده در بخشی از این واکسن‌ها بوده است، گفت: این شایعات و صحبت‌های نادرست توسط افراد ضد واکسن و مخالف واکسن ایرانی مطرح و پخش می‌شود و متاسفانه مردم هم آن‌ها را باور می‌کنند، چرا که به افراد یاد نداده ایم ابتدا اخبار را نقد و سپس آن‌‎ها را قبول کنند.

وی با اشاره به اینکه به هیچ وجه چنین مسائلی صحت ندارد، گفت: واکسن‌ها مستقیما از کارخانه به دست مردم نمی‌رسند. در مکان‌های مختلفی بررسی می‌شوند و علاوه بر اینکه در کارخانه مورد سنجش قرار می‌گیرند، توسط وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو از همه جهت بررسی می‌شوند و بعد از آن دوباره اصالت واکسن را دوباره سنجش می‌کنند و در صورت تایید در واکسیناسیون عمومی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی افزود: افرادی که چنین صحبت‌هایی را مطرح می‌کنند، نسبت به این موضوع که واکسن چه مراحلی را طی می‌کند تا به دست مردم برسد، آگاهی ندارند. چطور ممکن است بعد از گذراندن مراحل بسیار ویروس زنده در واکسن باشد؟! این حرف واقعا خنده‌دار است.

محقق اصلی تیم تولید واکسن کوو ایران برکت توضیح داد: شرکت جانسون اند جانسون به علت آلودگی محیط واکسن، میلیون‌ها دوز از واکسن خود را دور انداخت، اما در مورد واکسن برکت اصلا چنین اتفاقی رخ نداد و اگر هم رخ دهد، نشان‌دهنده دقت کارخانه در تولید واکسن است. اینکه گفته می‌شود چند میلیون دوز واکسن برکت دور انداخته شده، شایعه‌ای است که چند وقت پیش هم مطرح شده بود و متاسفانه مجددا هم تکرار شده است، در حالی که اصلا چنین صحبت‌هایی صحیح نیست.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: واکسن برکت و به طور کلی همه واکسن‌ها در دنیا تمام مراحل کنترل خود را در چند مکان طی می‌کنند و سپس به دست مصرف‌کننده می‌رسند و اینگونه نیست که به راحتی در واکسیسناسیون عمومی مورد استفاده قرار گیرند. در کشور ایران هم واقعا تمام استاندارد‌ها رعایت می‌شود.

محقق اصلی تیم تولید واکسن کوو ایران در خصوص زمان انتشار مقالات علمی این واکسن در نشریات بین‌المللی بیان کرد: مقالات مراحل اول و دوم این واکسن تکمیل شده و قرار است به زودی در نشریات بین المللی به چاپ برسد. مقالات فاز سوم، اما هنوز کامل نشده است. چراکه باید ۴۲ روز بعد از تزریق واکسن، آنتی‌بادی داوطلبان چک شود و هنگامی که بررسی‌های لازم در این خصوص صورت گیرد و مقالات تکمیل شوند، برای چاپ ارسال می‌شوند.

منبع: میزان
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير