تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

نقل و انتقال اضطراری فرهنگیان از چه زمانی آغاز می‌شود؟

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش از نقل و انتقال اضطراری فرهنگیان در اوایل شهریورماه خبر داد و گفت: در حال رایزنی با سازمان امور اداری استخدامی هستیم تا مجوزی دریافت و بتوانیم در زمان نقل و انتقال اضطراری برای آن‌ها که به تبعیت از همسرشان وارد کلانشهر‌ها می‌شوند، کاری کنیم.

کد خبر: ۱۰۳۴۸۱
۱۰:۰۷ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۰

نقل و انتقال اضطراری فرهنگیان

دیدارنیوز ـ علی الهیار ترکمن درباره نقل و انتقالات فرهنگیان اظهار کرد: طبق جدول زمانبندی اعلام شده، فرصت نقل و انتقالات به اتمام رسیده است.

وی افزود: برای اوایل شهریور، نقل و انتقال اضطراری خواهیم داشت. رایزنی‌هایی با سازمان امور اداری استخدامی برای دریافت مجوز انتقال به تبعیت از همسر در حال انجام است، زیرا به استناد بخشنامه سازمان امور اداری ـ استخدامی ورود به کلانشهر‌ها ممنوع است.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ما همکارانی داریم که باید به تبعیت از همسرشان به شهری بروند و اگر منتقل نشوند خانواده دچار مشکل می‌شود گفت: در حال رایزنی هستیم تا مجوزی دریافت و بتوانیم در زمان نقل و انتقال اضطراری برای آن‌ها که به تبعیت از همسرشان وارد کلانشهر‌ها می‌شوند کاری کنیم.

الهیار افزود: ثبت درخواست‌ها در سامانه انجام شده و ۱۳۰ هزار نفر تقاضای جابه جایی درون و برون استانی داشته اند. با توجه به تقسیم کار انجام شده، موافقت نقل و انتقال درون استانی برعهده آموزش و پرورش استانهاست.

وی ادامه داد:، اما نقل و انتقال بین استانی باید در ستاد انجام شود که ما در حال جمع بندی هستیم و با توجه به وضعیت نیروی انسانی در مبدا و مقصد تصمیم گیری خواهیم کرد. شرط اصلی ما برای نقل و انتقالات بین استانی عدم ایجاد نیاز در استان مبداء است تا طوری نباشد که نیرو از مبداء خارج و نیازی در آنجا ایجاد شود، به گونه‌ای که مدیرکل منطقه ناچار شود نیروی حق التدریس بگیرد و یا از سایر روش‌ها برای جذب نیرو استفاده کند.

منبع: جامعه 24
برچسب ها: معلمان
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد