تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

آب مشترکان پرمصرف تهرانی قطع نمی‌شود

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: با مشارکت مردم و کاهش روزانه ۲۰۰ هزار مترمکعبی مصرف آب در پایتخت، قطع آب مشترکان پرمصرف از دستور کار شرکت آب و فاضلاب استان تهران خارج شد.

کد خبر: ۱۰۳۰۲۸
۱۳:۱۴ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۰

 مشترکان آب پرمصرف تهرانی

دیدارنیوز ـ محمدرضا بختیاری ضمن قدردانی از همراهی و مشارکت مسئولانه شهروندان تهرانی در مدیریت مصرف درست آب، اظهار کرد: اخطار‌های متعدد شرکت آب و فاضلاب استان تهران از ابتدای تیرماه برای اولین بار سبب کاهش مصرف بین مشترکان پرمصرف و بدمصرف شده است و امیدواریم این روند در آینده نیز تداوم داشته باشد چرا که امسال منابع آبی در شرایط نامناسبی هستند و اگر این همراهی و همدلی شهروندان ادامه نداشته باشد، تامین آب شرب در تهران با معضلات عدیده‌ای مواجه خواهد شد.

وی ادامه داد: مصرف آب شرب تهران از سه میلیون و ۷۶۹ هزار مترمکعب در هشتم مرداد سال ۱۳۹۹ به سه میلیون و ۵۷۲ هزار متر مکعب در هشتم مرداد ۱۴۰۰ کاهش یافته است که این یعنی میزان مصرف مشترکان بدمصرف و پرمصرف استان تهران ۱۲ درصد کاهش یافته است.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به اینکه این کاهش مصرف درحالی است که دمای هوای تهران سه درجه نسبت به مدت مشابه سال گذشته گرم‌تر شده است گفت: ۲۰۰ هزار مترمکعب کاهش مصرف معادل مصرف آب شرب برای یک شهر ۸۰۰ هزار نفری است و این موضوع در تاریخ مصرف آب شرب در تهران بی‌سابقه است.

بختیاری با اشاره به رشد یک درصدی مصرف آب در استان تهران در سال جاری گفت: این موضوع نشان می‌دهد بیشتر شهروندان تهرانی الگوی مصرف را رعایت می‌کنند، زیرا به طور متوسط هرساله استان تهران با ۲.۵ درصد افزایش رشد مصرف آب نسبت به افزایش جمعیت مواجه بوده است.

وی ادامه داد: به‌رغم این که اکثر مشترکان تهرانی الگوی مصرف آب را رعایت می‌کنند، اما بخش کمی از آنان معادل پنج درصد مشترکانی هستند که به شیوه‌های قبلی مصرف ادامه می‌دهند و مصرف بالایی دارند.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه امسال خشک‌ترین سال آبی در ۵۰ سال اخیر کشور است ادامه داد: در تهران بارش‌ها کمتر از ۳۰۰ میلی متر بوده که این رقم در مدت مشابه سال قبل معادل ۴۴۰ میلی متر ثبت شده و این یعنی ۳۰ درصد کاهش بارش در استان تهران رخ داده است.

به گفته بختیاری سد‌های پنجگانه استان تهران هم اکنون با ۳۸۰ میلیون متر مکعب کاهش مواجه هستند که این یعنی ما هم اکنون ۳۰ تا ۳۵ درصد از ذخایر سد‌ها را از دست داده‌ایم.

قرار بود که از روز شنبه بر اساس اخطار‌های قبلی آب مشترکان پرمصرف تهرانی روزی دو تا پنج ساعت قطع شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: بحران آب
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها