تیتر امروز

فصل ساماندهی قوانین فرار رسیده است
ابوالقاسم جراره در گفت‌وگو با «دیدارنیوز»:

فصل ساماندهی قوانین فرار رسیده است

یکی از نامزدها دوره دوادزهم مجلس شورای اسلامی معتقد است که با توجه به انباشت قوانین، در دوره بعدی نمایندگان باید آنها را ساماندهی کنند.
رحمن قهرمان پور: دانشگاه نقش مهمی در جهت‌دهی افکار عمومی آمریکا دارند/ طولانی شدن جنگ غزه یکی از دلایل اعتراضات در آمریکا است
بررسی اعتراضات ضد اسرائیلی دانشگاه‌های آمریکا در گفت‌وگو با یک کارشناس بین‌الملل

رحمن قهرمان پور: دانشگاه نقش مهمی در جهت‌دهی افکار عمومی آمریکا دارند/ طولانی شدن جنگ غزه یکی از دلایل اعتراضات در آمریکا است

تظاهرات دانشجویان و اساتید چندین دانشگاه در سراسر آمریکا در اعتراض به جنایات اسرائیل علیه مردم غزه، بهانه گفت‌وگوی دیدارنیوز با رحمن قهرمان‌پور کارشناس مسائل بین‌الملل بود.

طرز تهیه چای ماسالا/ بهترین نوشیدنی برای تقویت دستگاه ایمنی بدن

چای ماسالا یک چای هندی است که در سراسر جهان به شکل‌های مختلفی درست می‌شود. این چای از ترکیب ادویه، گیاهان و حتی میوه و سبزیجات در آب‌جوش تهیه می‌شود و مناسب برای عصرانه و رفع خستگی است.

کد خبر: ۱۰۲۶۱۰
۱۸:۱۴ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۰

طرز تهیه چای ماسالا

دیدارنیوز ـ تاریخچه چای ماسالا به ۵۰۰۰ سال پیش در آسیای جنوبی بازمی‌گردد. در آن زمان چای ماسالا را به صورت گرم و سرد سرو می‌کردند. سال‌ها بعد زمانی که چای سیاه در بریتانیا کشت شد، صنعت چای در هندوستان پیشرفت زیادی کرد و چای ماسالا به وجود آمد.

در حال حاضر این چای در بسیاری از مناطق فراگیر شده و در هر منطقه طرز تهیه آن متفاوت است؛ اما شیر و زنجبیل در تمام دستورالعمل‌ها به کار گرفته شده است. اخیرا این چای در کشور‌های اروپایی طرفدار زیادی پیدا کرده است.

چای ماسالا برای سلامتی فواید بسیار زیادی دارد. اگر می‌خواهید از بدنتان مراقبت کنید این چای را فراموش نکنید. این نوشیدنی موجب بهبود گوارش، تقویت دستگاه ایمنی و کاهش التهاب بدن می‌شود همچنین با از بین بردن رادیکال‌های آزاد از سرطان، از بین بردن جوش‌های صورت و بیماری‌های دیگر جلوگیری می‌کند.

مواد لازم برای تهیه چای ماسالا

میخک شش عدد
هل هفت عدد
چوب دارچین دو عدد
زنجبیل یک تکه
پودر رازیانه یک قاشق غذاخوری
دانه فلفل سیاه دو عدد
آب ولرم دو پیمانه
شیر پرچرب دو پیمانه
عسل به مقدار لازم

نکاتی برای تهیه چای ماسالا

۱- توجه داشته باشید که اگر چای را بیش از اندازه حرارت دهید، مواد طعم خود را از دست داده و چای خوش طعم نمی‌شود.

۲- به جای عسل می‌توانید چای را با نبات یا شکر شیرین کنید.

۳- اگر از ادویه‌های تازه و معطر استفاده کنید، چای خوش طعم‌تر و با کیفیت‌تر می‌شود.
طرز تهیه چای ماسالا

► مرحله اول

همه ادویه‌ها را به همراه زنجبیل و آب داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مقدار آب پس از تبخیر نصف شود.

► مرحله دوم

به همین صورت شیر را حرارت داده تا کمی تبخیر شود، سپس عسل را به شیر اضافه کنید و داخل آب بریزید.

► مرحله سوم

چای را اضافه کنید و سه تا چهار دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. به وسیله یک صافی، مایع را صاف کنید و سپس میل کنید. این چای را می‌توانید با نبات یا شکر شیرین کنید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی