تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

آمار بستری‌های کرونا در تهران از ۱۰ هزار نفر گذشت/ درخواست کمک از ارتش برای تامین تخت

معاون درمان ستاد مقابله با کرونا استان تهران گفت: می‌خواهیم حداکثر ظرفیت نیرو‌های مسلح و تامین اجتماعی را پای کار بیاوریم و بعد اگر در ادامه نیاز شود، به سمت برپایی بیمارستان‌های صحرایی می‌رویم.

کد خبر: ۱۰۲۳۵۳
۱۲:۰۶ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۰

آمار بالای بستری‌های کرونا در تهران

دیدارنیوز ـ دکتر نادر توکلی معاون درمان ستاد مقابله با کرونا استان تهران درباره وضعیت تخت‌های بستری کرونایی در تهران گفت: تاکنون حدود ۱۰ هزار تخت بیمارستانی را در تهران زیر بار کرونا آوردیم و از این به بعد دیگر محدودیت‌مان شدید است. بر همین اساس، در حال حاضر عمده برنامه‌ریزی که انجام می‌دهیم، این است که با توجه به اینکه باید تناسبی در تخت‌های مختلف ایجاد کنیم، هدف این است که سراغ جا‌هایی مانند تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح رویم که می‌توان با کمک آنها، ظرفیت تخت‌ها را افزایش داد.

وی افزود: البته همکاری تامین اجتماعی در این زمینه بسیار خوب بوده است. با این حال داریم یک بررسی مجدد می‌کنیم که از ظرفیت تخت‌های ارتش و نیرو‌های مسلح نیز ظرف یکی دو روز آینده استفاده کنیم. اگر این ظرفیت افزایش یابد و بتواند پاسخگو باشد، ان‌شاءالله کمک‌کننده است.

توکلی گفت: یکی دیگر از برنامه‌ها توسعه تخت‌های سرپایی برای کرونا است که این موضوع را هم دنبال می‌کنیم تا در این حوزه هم از ظرفیت تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح کمک بگیریم.

وی با بیان اینکه حداکثر ۵ تا ۱۰ درصد از ظرفیت تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح اضافه می‌شود، گفت: در حال حاضر در بحث جایابی مقداری مشکل داریم. زیرا در جایابی‌ها بیماران عمدتا در اورژانس قرار می‌گیرند. یعنی بیمار در اورژانس بستری می‌شود و در شیفت بعد به بخش منتقل می‌شود. البته بیماران از خدمت محروم نمی‌شوند و خدمات مورد نیازشان را دریافت می‌کنند. طبیعتا پزشک متخصص بیمار را در اورژانس ویزیت می‌کند، اقدامات تشخیصی و درمانی انجام می‌شود، اکسیژن می‌گیرد و در شیفت بعد به بخش منتقل می‌شود.

توکلی درباره نیاز به برپایی بیمارستان‌های صحرایی گفت: فعلا می‌خواهیم حداکثر ظرفیت نیرو‌های مسلح و تامین اجتماعی را هم پای کار آوریم و بعد اگر در ادامه نیاز شود، به سمت برپایی بیمارستان‌های صحرایی می‌رویم. فعلا داریم مدیریت می‌کنیم تا این وضعیت جمع و جور شود. حداکثر ظرفیتی که می‌توان از تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح استفاده کرد، مجموعا ۵۰۰ تا ۶۰۰ تخت است.

وی تاکید کرد: پیک پنجم از تمام پیک‌ها بدتر بوده است. در پیک‌های قبلی در بیشترین حالت ابتلا، ۹۰۰۰ بیمار بستری کردیم، اما در پیک فعلی به ۱۰ هزار بستری رسیدیم. در پایان این هفته مشخص می‌شود و اگر کمک و استفاده از ظرفیت تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح پاسخگو نباشد، به سمت برپایی بیمارستان‌های صحرایی می‌رویم.

توکلی درباره وضعیت دارو و اکسیژن در بیمارستان‌ها، گفت: مشکل عمده‌ای در این زمینه به ویژه در بخش دولتی نداریم. در زمینه اکسیژن مشکل جدی نداریم. هرجا که کمبودی هم باشد، با تانکر‌های اکسیژن مایع جبران می‌شود. درباره دارو‌هایی مانند رمدسیویر هم بر اساس نیاز روزانه‌ای که به سازمان غذا و دارو اعلام می‌کنیم، بر اساس آن به ما تخصیص سهمیه می‌دهند و مشکلی هم در این زمینه نداریم.

منبع: ایسنا
برچسب ها: آمار کرونا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها