تیتر امروز

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

صف‌های واکسن را خلوت کردیم/ هر ۱۲۰ هزار نفر یک مرکز واکسیناسیون

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با افزایش پایگاه‌های تجمیعی تزریق واکسن کرونا، مانع از تجمع مردم در صف‌های طولانی شده‌ایم.

کد خبر: ۱۰۲۳۲۱
۱۰:۲۲ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۰

صف‌های واکسن و مرکز واکسیناسیون

دیدارنیوز ـ دکتر علیرضا دلاوری معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در بازدید از دو پایگاه تجمیعی بریانک و رازی، روند واکسیناسیون را خوب ارزیابی کرد و گفت: با توجه به میزان بالای مراجعه‌کنندگان نظم خوبی برقرار است و ما توانسته‌ایم در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران، مانع از تجمع مردم در صف‌های طولانی شویم.

وی ادامه داد: در این هفته ۴ پایگاه تجمیعی برای تزریق واکسن کرونا را افتتاح خواهیم کرد و در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران با ۲۸ پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کرونا توانستیم رضایت مراجعه‌کنندگان را جلب کنیم و افراد در گروه‌های سنی اعلام‌شده در کمترین زمان و بدون قرار گرفتن در صف‌های طولانی واکسینه می‌شوند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: از ۱۰ روز آینده نوبت دوم افراد و گروه‌های هدفِ اعلام‌شده می‌توانند بار مراجعه کنندگان را به این مراکز تجمیعی افزایش دهند و ما در دانشگاه با افزایش پایگاه‌های تجمیعی، افزایش تعداد نیرو‌های انسانی و راه‌اندازی ابزار‌های الکترونیکی مانند بارکد خوان مانع از تجمع افراد در صف‌های طولانی برای تزریق واکسن خواهیم بود.

وی در ادامه به رضایت مردم و نبود تجمع مراجعه‌کنندگان در مراکز تجمیعی تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران اشاره کرد و تیم همراه که حدود ۵ ماه است با سرعت و خوش‌رویی تزریق واکسن کرونا را برای جمعیت تحت پوشش انجام می‌دهد، گفت: با تمهیداتی که رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران انجام داده است مانند آغاز تزریق واکسن از ساعت ۷.۳۰ صبح و اینکه اکثر مراکز و سوله‌ها مجهز به اینترنت و بارکد خوان هستند، مردم در صف‌های طولانی در انتظار تزریق واکسن نمی‌ایستند و این موضوع مورد توجه قرارگرفته است.

دلاوری افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران با راه‌اندازی پایگاه‌های تجمیعی واکسیناسیون توانسته است برای هر ۱۲۰ هزار نفر یک پایگاه تجمیعی راه‌اندازی کند و این باعث سرعت و رضایت مراجعه کنندگان برای تزریق واکسن شده است که برخی از این پایگاه‌های تجمیعی را با همکاری ستاد بحران شهرداری و شهرداری مناطق تحت پوشش دانشگاه راه‌اندازی کرده‌ایم و با راه‌اندازی پایگاه‌های دیگر در دانشکده پزشکی و ستاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران می‌توانیم ارائه خدمت را توسعه دهیم.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور