تیتر امروز

رستوران بزنیم؟!
بازار کار و آینده رستوران داری

رستوران بزنیم؟!

در هر قسمت از پریسکوپ ۲ مهمان داریم که یکی علاقه‌مند و دیگری متخصص در یک مسیر شغلی است که در قالب گفت‌وگو آینده آن حرفه را به چالش می‌کشیم.
نزاع دسته جمعی اصولگراها! برسر بهارستان دوازدهم
دیدارنیوز آخرین تحولات انتخاباتی را بررسی کرد:

نزاع دسته جمعی اصولگراها! برسر بهارستان دوازدهم

بسیاری از تحلیلگران و منتقدان می‌گویند در نبود نیروهای اصلاح‌طلب و اصولگرای میانه‌رو، کار اصولگراها برای سهم‌خواهی در مجلس، به جنجال کشیده خواهد شد.
سهراب مظاهری: بحران‌های سیاسی به فرهنگ و اقتصاد مردم گره خورده/ صدا و سیما رسالت خود را به درستی انجام نداد/ شبکه‌های اجتماعی پویش جامعه را متوقف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با یک جامعه شناس:

سهراب مظاهری: بحران‌های سیاسی به فرهنگ و اقتصاد مردم گره خورده/ صدا و سیما رسالت خود را به درستی انجام نداد/ شبکه‌های اجتماعی پویش جامعه را متوقف می‌کند

جامعه پلاس عنوان برنامه جدیدی از دیدارنیوز است که در این برنامه در گفت‌وگو با کارشناسان و صاحب نظران چالش‌ها و مشکلات حوزه‌های اجتماعی تحلیل و بررسی می‌شود. شما را به دیدن این سلسله برنامه‌ها...

گوشت قرمز، قاتل خوشمزه!

نتایج بزرگ‌ترین تحقیق نشان می‌دهد که مصرف ۵۰‌ گرم گوشت قرمز در روز خطر بیماری‌های قلبی را تا ۹‌ درصد افزایش می‌دهد.

کد خبر: ۱۰۱۶۹۸
۱۵:۴۶ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۰

گوشت قرمز، قاتل خوشمزه!

 

دیدارنیوز: محققان در دانشگاه آکسفورد به مردم توصیه کرده‌اند که مصرف گوشت قرمز و فراروی‌شده را تا یک‌چهارم مصرف میزان فعلی کاهش دهند یا به طور کل این گوشت را کنار بگذارند تا خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی-عروقی را به کمترین میزان ممکن کاهش دهند.

این تیم پژوهشی دریافته است که مصرف ۵۰‌گرم گوشت فراوری‌شده مانند همبرگر و سوسیس و بیکن، به دلیل نمک و چربی اشباع بالا، خطر بیماری قلبی را تا ۱۸‌درصد افزایش می‌دهد.

این عدد برای گوشت قرمز غیرفراوری‌شده مانند گوشت گوساله، گاو و خوک به ۹ درصد کاهش پیدا می‌کند. اما بین مصرف گوشت ماکیان مانند مرغ و بوقلمون که چربی اشباع پایینی دارند، و بیماری قلبی رابطه‌ای گزارش نشد.

آنیکا نوپل، نویسنده اصلی این مقاله، می‌گوید: «ما می‌دانیم که تولید گوشت قرمز یکی از علل اصلی تولید گاز‌های گلخانه‌ای است و ما باید تولید گوشت قرمز و مصرف آن را به نفع محیط زیست، کاهش دهیم. مطالعه ما نشان می‌هد که کاهش مصرف گوشت قرمز و گوشت‌های فراوری‌شده برای سلامتی ما هم ضروری است.»

او می‌افزاید بر سر میزان مصرفِ ایمنِ گوشت قرمز توافقی وجود ندارد، اما توصیه می‌کند که افراد هر چه می‌توانند گوشت قرمز کم‌تر مصرف کنند و آن را به حداکثر ۱‌بار در هفته کاهش دهند.

او از سیاست‌گذاران درخواست کرده تا راهنما‌های سلامت عمومی را تقویت کنند تا مردم بیشتری تشویق شوند مصرف گوشت قرمز فراوری‌شده را به حداقل برسانند.

در این پژوهش علت افزایش خطر بیماری‌های قلبی-عروقی و مصرف گوشت قرمز مشخص نشده است، اما گمان می‌رود که مقادیر بالای چربی اشباع‌شده، میزان کلسترولِ مضرِ لیپوپروتئین (ال‌دی‌ال) با چگالی کم را در خون افزایش می‌دهد و مصرف نمک زیاد نیز فشار خون را افزایش می‌دهد. هر دوی این مواد به مقدار بسیار زیاد در گوشت‌های فراوری‌شده وجود دارند که می‌توانند خطر بیماری‌های قلبی-عروقی را افزایش دهند. تقریباً هر سال ۹‌میلیون نفر در اثر بیماری‌های قلبی-عروقی در جهان جان خود را از دست می‌دهند. این بیماری‌ها ناشی از تنگ شدنِ عروقی است که وظیفه خون‌رسانی به قلب را برعهده دارند.

این تیم پژوهشی پیش از این تحقیق دیگری انجام داده بودند که نشان داده بود حتی مصرف متعادل گوشت قرمز و گوشت فراوری‌شده با افزایش خطر سرطان روده بزرگ مرتبط است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی