تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
متخصص کودکان و اطفال

متخصص اطفال: کرونا دلتا کودکان را بیشتر درگیر می‌کند

متخصص کودکان و اطفال دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: سویه دلتا اطفال و افراد کم سن و سال را به دلیل واکسینه نشدن در برابر این ویروس، بیشتر درگیر می‌کند.

کد خبر: ۱۰۱۲۵۸
۱۵:۲۷ - ۲۸ تير ۱۴۰۰

 کرونا دلتا و ابتلا کودکان

دیدارنیوز ـ به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، دکتر شیما شکری اظهار داشت: علائم گوارشی مانند دل درد، استفراغ و اسهال بیشترین علائم مشاهده در کودکان مبتلا به کرونای دلتا است.

وی اضافه کرد: علایم این بیماری در کودکان مانند تب، بدن درد، تنفس تند و سرفه دارند و، چون علایم اولیه کرونای دلتا، شبیه سرماخوردگی است، بسیاری از خانواده‌ها این علائم را به دلیل آب بازی کردن فرزند خود در تابستان و یا خوابیدن زیر باد کولر نسبت می‌دهند.

این متخصص اطفال افزود: خانواده ها، اسهال کودکان در فصل تابستان را جدی بگیرند و والدین باید مراقبت‌های لازم را با توجه به درگیری کودکان ۸ الی ۱۲ سال با ویروس دلتا انجام دهند و با کوچکترین علائمی شبیه سرماخوردگی، حتما به مراکز درمانی مراجعه کنند.

استان خراسان شمالی از اواخر اسفندماه سال ۹۸ وارد شیوع همه گیری ویروس کرونا شد و تاکنون چهار موج از این بیماری را پشت سر گذاشت و هم اکنون در موج پنجم همه گیری این ویروس قرار دارد و تعدادی انگشت شمار بیمار مشکوک به کرونا ویروس دلتایی موسوم به هندی نیز در این خطه شمال شرق کشور شناسایی و در قرنطینه قرار گرفتند و در ۱۰ روز گذشته ۲۸ نفر براثر بیماری کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و حدود ۳۰۰ نفر نیز در بیمارستان‌های استان بستری و تحت درمان قرار دارند.

شهرستان ۱۲۰ هزار نفری اسفراین در ۶۰ کیلومتری جنوب شرقی بجنورد قرار دارد.

منبع: ایرنا
برچسب ها: کرونای هندی
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها