تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

عکس‌های برهنه دختر یاسوجی آبرویش را برد!

رئیس پلیس فتا کهگیلویه و بویراحمد گفت: فردی که اقدام به انتشار عکس‌های خصوصی، ایجاد مزاحمت و تهدید یکی از شهروندان در اینستاگرام می‌کرد، شناسایی و دستگیر شد.

کد خبر: ۱۰۰۴۶۳
۱۲:۰۵ - ۲۳ تير ۱۴۰۰

آبروی دختر یاسوجی

دیدارنیوز ـ سرهنگ روح الله شهبازی پور روز سه شنبه اظهار داشت: در پی شکایت یک خانم جوان مبنی بر تهدید و اخاذی برای انتشار تصاویر شخصی وی در فضای مجازی توسط فردی که با وعده ازدواج با این خانم دوست شده بود، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان قرار گرفت.

وی افزود: شاکی بعد از آشنایی با این فرد ناشناس در فضای مجازی تهدید می‌شده که باید به این رابطه ادامه دهد و اگر این کار را نکند تصاویر خصوصی اش را منتشر می‌کند.

رئیس پلیس فتا کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: این شاکی اهمیتی نداده تا اینکه متوجه شده اقدام به انتشار تصاویر خصوصی اش در شبکه‌های اجتماعی می‌کند و موجب برهم زدن آرامش و آبروی خانوادگی وی شده است.

سرهنگ شهبازی پور تصریح کرد:با توجه به حساسیت موضوع، کارشناسان پلیس فتا با بررسی ادله ارائه شده توسط شاکی و طبق مستندات به دست آمده متهم را شناسایی و دستگیر کردند.

وی ابراز داشت: متهم پرونده در بازجویی‌های اولیه منکر هرگونه بزه ارتکابی شد، ولی پس از مواجهه با مستندات و مدارک جمع آوری شده از سوی کارشناسان ضمن اقرار به جرم خود، بیان داشت که قصد ازدواج با وی را داشتم، اما بعد از آشنایی این خانم دیگر به ارتباط با بنده ادامه نداد و من هم برای تلافی و انتقام از وی دست به این اقدام زدم.

سرهنگ شهبازی پور با اشاره به اینکه این نوع از انتقام گیری‌های خانوادگی در فضای مجازی دارای مجازات قانونی برای منتشر کننده است و بهتر است خانواده‌ها مشکلات شخصی و خانوادگی را از طریق محاکم قضایی دنبال کنند.

وی هشدار داد که کاربران این موضوع را همیشه مد نظر داشته باشند که ایجاد ارتباط و دوستی قبل از ازدواج و اعتماد‌هایی که به واسطه این نوع ارتباط‌ها بین افراد صورت می‌پذیرد این امکان را به وجود می‌آورد که فرد در آینده درگیر مسائلی، چون مزاحمت، اخاذی و ... قرار گیرد، بنابراین توصیه می‌شود که عکس‌ها و تصاویر شخصی خود را در فضای مجازی به اشتراک نگذارید.

رئیس پلیس فتا کهگیلویه و بویراحمد از شهروندان خواست که هشدار‌های پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش نمایند.

منبع: سیتنا
برچسب ها: فضای مجازی
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر