تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

دلتا؛ ویروس غالب در تهران/ آی‌سی‌یو‌ها پر شد/ با ۶۰۷۰ تخت خالی پیدا کنید

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با اشاره به افزایش بستری‌های ناشی از کرونا در تهران، گفت: ویروسِ در گردش در تهران عمدتا ویروس کرونای دلتا یا همان واریانت هندی است.

کد خبر: ۱۰۰۰۷۹
۱۰:۵۴ - ۲۱ تير ۱۴۰۰

دلتا؛ ویروس غالب در تهران

دیدارنیوز ـ دکتر نادر توکلی معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان با اشاره به وضعیت بیماری کرونا در تهران، گفت: در حال حاضر میزان بستری‌های ناشی از ابتلا به کرونا در استان تهران بالا رفته و به طور کلی اکنون در کل استان تهران نزدیک ۶۷۰۰ بیمار بستری هستند. همچنین روزانه حدود ۱۵۰۰ بستری جدید در تهران داریم.

وی با بیان اینکه تعداد بیماران سرپایی هم بسیار بالا رفته است، گفت: طبق آخرین آمار‌ها در روز گذشته حدود ۸۶۰۰ بیمار سرپایی و ۱۳۰۰ بیمار بستری جدید داشته‌ایم که در حال حاضر ۶۷۰۰ بیمار بستری در بیمارستان‌های استان تهران داریم.

معاون درمان ستاد مقابله در استان تهران ادامه داد: آی سی یو‌ها هم طبیعتا در این شرایط پر است، اما طبیعتا با جایجایی‌ها یا باز کردن آی سی یو‌های جدید مدیریت می‌کنیم.

او افزود: در کل ما با تمام بیمارستان‌های استان تهران جلسات آمادگی را برگزار کردیم و بیمارستان‌ها اعلام آمادگی کردند تا ظرفیت تخت‌هایشان را افزایش دهند.

برقراری طرح بستری موقت در کلینیک‌های تخصصی

توکلی ادامه داد: در عین حال بحث بستری موقت و درمان بیماران در کلینیک‌های تخصصی به این صورت است که بیمارانی که خیلی بدحال نیستند، مراجعه و داروهایشان را دریافت کنند و مجددا به خانه بازگردند، همچنان فعال است.

توکلی درباره ویروس در گردش در استان تهران، گفت: ویروس در گردش در تهران عمدتا ویروس کرونای دلتا یا همان واریانت هندی است؛ بنابراین بر اساس چیزی که در حال حاضر می‌بینیم، ویروس غالب در تهران، ویروس دلتا است.
تهران هنوز آرایش شهر قرمز به خود نگرفته است

توکلی درباره وضعیت رعایت پروتکل‌ها در تهران و اینکه آیا تهران آرایش شهر قرمز را دارد یا خیر، گفت: متاسفانه تهران هنوز آرایش شهر قرمز را به خود نگرفته است. در حال حاضر در تهران میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی حدود ۷۰ درصد است.

معاون درمان ستاد مقابله در استان تهران گفت: البته در حال حاضر خوشبختانه ساعت کار اداری کاهش یافته و از ۷ صبح تا ۱۳:۳۰ بعد از ظهر است که مقداری کمک می‌کند. دورکاری‌ها هم وجود دارد و یک‌سوم پرسنل در اداراتی که کار خدماتی واجب ندارند، سرکار حضور می‌یابند. این‌ها اتفاق افتاده و امیدواریم شرایط به تدریج بهتر شود.

وی تاکید کرد: مردم تا حد ممکن باید پروتکل‌ها را رعایت کنند تا به کرونا مبتلا نشوند. تا زمانی هم که واکسیناسیون کامل نشود، اقدام دیگری نمی‌توان انجام داد.

توکلی درباره مشکلات قطع برق در بیمارستان‌ها نیز گفت: خوشبختانه مشکل مربوط به قطعی برق در بیمارستان‌ها بسیار کم شده و تجهیزات و برق اضطراری بیمارستان‌ها مناسب است و در عین حال تجهیزات حساس‌شان هم UPS دارد.
فعالیت سامانه اعلام بیمارستان‌های با تخت خالی

توکلی در ادامه درباره وضعیت سامانه ۶۰۷۰ که در پیک چهارم کرونا برای اعلام بیمارستان‌های با تخت خالی راه‌اندازی شده بود، گفت: سامانه ۶۰۷۰ هنوز فعال است و مردم می‌توانند برای اطلاع از بیمارستان‌هایی که تخت خالی دارند، با آن تماس گیرند.

این مسئول گفت: این سامانه روزانه بالغ بر ۱۵۰ تماس دارد و همه را پاسخ می‌دهد تا مشکلی ایجاد نشود. مردم اگر مشکلی در بستری داشتند، می‌توانند با این سامانه تماس بگیرند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونای هندی
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها