تیتر امروز

معتمدی‌مهر: کودتای ۲۸ مرداد، سبب سلب مشروعیت از سلطنت پهلوی شد/ مهم‌ترین تاثیر کودتا به تاخیر انداختن فرآیند گذار به دموکراسی و توسعه در ایران بود/ جریان مشروطه‌خواه، بیش از آنکه مشروطه‌خواه باشد، پهلوی‌طلب است!/ رضا پهلوی، کودتا را نادیده گرفته و درباره آن حرف هم نمی‌زند!
در گفتگوی دیدارنیوز با عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران مطرح شد

معتمدی‌مهر: کودتای ۲۸ مرداد، سبب سلب مشروعیت از سلطنت پهلوی شد/ مهم‌ترین تاثیر کودتا به تاخیر انداختن فرآیند گذار به دموکراسی و توسعه در ایران بود/ جریان مشروطه‌خواه، بیش از آنکه مشروطه‌خواه باشد، پهلوی‌طلب است!/ رضا پهلوی، کودتا را نادیده گرفته و درباره آن حرف هم نمی‌زند!

یک عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران به دیدارنیوز، می‌گوید: «سلطنت‌طلبان، عمدتا در قبال این واقعیت تاریخی، سکوت می‌کنند. مهم‌ترین دلیل این امر هم این است که کودتای ۲۸ مرداد باعث شد تا سلطنت پهلوی...
گشوده شدن گره مذاکرات با گشودن سفارت آمریکا/ آغاز دوباره جنگ از زبان مشاور رهبری/ دعوت اصلاح‌طلبان برای بازگشت به مردم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

گشوده شدن گره مذاکرات با گشودن سفارت آمریکا/ آغاز دوباره جنگ از زبان مشاور رهبری/ دعوت اصلاح‌طلبان برای بازگشت به مردم

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بایدن: آمریکا انتظار دارد پوتین درباره حملات سایبری کاری انجام دهد

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا روز شنبه به وقت محلی گفت در تماس تلفنی با ولادیمیر پوتین همتای روس خود گفته است انتظار داریم، دولت روسیه کاری در زمینه حملات سایبری علیه آمریکا انجام دهد.

کد خبر: ۹۹۸۹۲
۱۵:۲۴ - ۲۰ تير ۱۴۰۰

بایدن: آمریکا انتظار دارد پوتین درباره حملات سایبری کاری انجام دهد

دیدارنیوز - جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا روز شنبه به وقت محلی گفت در تماس تلفنی با ولادیمیر پوتین همتای روس خود گفته است انتظار داریم، دولت روسیه کاری در زمینه حملات سایبری علیه آمریکا انجام دهد.

بایدن روز شنبه به وقت محلی درباره تماس تلفنی خود با پوتین به خبرنگاران گفت: به صراحت گفتم ایالات متحده انتظار دارد، زمانی که عملیات سایبری از خاک او انجام می‌شود،حتی اگر دولت روسیه هم مسئول نباشد، وقتی اطلاعات کافی درباره آن به او می‌دهیم، کاری در این‌ زمینه انجام دهد.

به گزارش کاخ سفید، بایدن در پاسخ به این سوال که انتظار دارید پوتین چه کاری انجام دهد؟ گفت: مناسب نیست آنچه را انتظار دارم انجام دهد، بگویم. اما خواهیم دید.

بایدن در پاسخ به این سوال که اگر پوتین در برابر حملات سایبری گامی برندارد، چه عواقبی برای او به دنبال خواهد داشت؟ گفت ما یک کمیته مشترک داریم. شانزدهم جولای قرار است نشستی بین دو کشور در خصوص همکاری در این زمینه برگزار شود. معتقدم همکاری خواهیم کرد.
خبرگزاری رویترز نیز به نقل از بایدن نوشت: دولت‌های آمریکا و روسیه اکنون روش‌هایی را برقراری ارتباط متداول ایجاد کردند تا زمانی که هر طرف گمان می‌کند در کشور مقابل چیزی در حال رخ دادن است که بر کشور خودش تأثیر می‌گذارد، به یکدیگر اطلاع دهند.

رئیس‌جمهور آمریکا در عین خوش بینی به روش‌های ارتباطی هشدار داد در صورت عدم همکاری روسیه با واشنگتن درخصوص حملات سایبری، آنها نیز دست به انتقام‌جویی دیجیتالی می‌زنند.
بایدن در پاسخ به سوال خبرنگار رویترز مبنی بر اینکه آیا حمله سایبری به سِرورهای روسی در چنین شرایطی معقولانه است، گفت: بله.

کاخ سفید روز جمعه اعلام کرد جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا در تماس تلفنی با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه درباره حملات سایبری باج افرازهای مستقر در روسیه بر ضرورت اتخاذ اقدامات لازم از سوی مسکو برای توقف برنامه‌هایی که آمریکا را هدف قرار می‌دهد، تأکید کرد.

بر اساس بیانیه کاخ سفید، بایدن در این گفتگوی تلفنی گفته است آمریکا هرگونه اقدام لازم را برای دفاع از مردم و زیرساختهای مهم خود در قبال این چالش مداوم انجام خواهد داد.
در این بیانیه آمده، بایدن به پوتین گفته است حتی اگر عاملان حمله بنا به دستور دولت روسیه عمل نمی‌کنند باز هم مسکو در این زمینه مسئولیت را به عهده دارد.

رئیس‌جمهوری آمریکا همچنین در جمع خبرنگاران گفت: گفتگوی خوبی را با پوتین انجام دادم. خوش‌بین هستم. به رئیس جمهور پوتین توضیح دادم که ما انتظار داریم وقتی عملیاتی سایبری از داخل روسیه علیه ما انجام می‌شود، او موضع‌گیری کند. حملات سایبری علیه آمریکا پیامدهایی را به‌دنبال خواهد داشت.

حمله اخیر هکرها به ۲۰۰ شرکت آمریکایی، تبعات و پیامدهای ناگواری برای اقتصاد آمریکا داشته است و در واقع یکی از بزرگترین حملات باج افزارها در تاریخ در سراسر جهان گسترش یافته و فروشگاه های زنجیره ای «کوپ» سوئد را مجبور کرده است همه ۸۰۰ شعبه خود را تعطیل کند. این تعطیلی گسترده در پی حمله پیچیده و غیرمعمول به شرکت فناوری اطلاعات «کاسیا» آمریکا انجام شده است.


منبع: انتخاب
برچسب ها: آمریکا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد
امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد
امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد
امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد