تیتر امروز

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد
گفت و گوی دیدار با یک کنشگر اجتماعی

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد

دیدارنیوز در سلسله گفت‌و‌گو‌های خود با موضوع بررسی دلایل اعتراضات دی‌ماه این بار با علی سمیعی، کنشگر اجتماعی گفت‌و‌گو کرد که در ادامه می‌خوانید.
کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان صادق زیباکلام، تحلیلگر و استاد دانشگاه بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید می‌کند که نظام باید سال گذشته وقتی دید ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، فکری...

جزییات واردات ۹ میلیون واکسن کرونا به کشور/ ۲۰ محموله واکسنی که وارد شد

براساس اعلام مسوولان گمرک، تاکنون ۲۰ محموله واکسن کرونا وارد کشور شده است.

کد خبر: ۹۹۷۶۶
۱۳:۳۰ - ۱۹ تير ۱۴۰۰

جزییات واردات ۹ میلیون واکسن کرونا به کشور

دیدارنیوز ـ خبر‌های مرتبط با واکسن کرونا، این روز‌ها شاید مهم‌ترین بحث هر جمعی باشد. مردم لحظه‌شماری برای تزریق واکسن می‌کنند؛ آن هم در شرایطی که کشور وارد پیک پنجم کرونا شده است.

آن‌گونه که از خبر‌ها برمی‌آید، از نیمه بهمن سال گذشته تا هجدهم تیرماه، ۱۹ محموله واکسن کویید۱۹ وارد کشور شده است. بنا به نامه مهرداد جمال ارونفی، معاون فنی گمرک به شانه‌ساز، معاون وزیر بهداشت، آخرین وضعیت ورود واکسن کرونا به کشور اعلام شده است.

براساس اعلام وی، از تاریخ ۱۵ بهمن سال گذشته تا ۱۸ تیر امسال بالغ بر ١۹ محموله واکسن کووید-١۹ از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) وارد کشور شده و پس از انجام فوری تشریفات گمرکی، تحویل نمایندگان معرفی شده از سوی وزارت بهداشت شده است.»


بیشتر بخوانید: ماجرای دزدیدن و خوردن گوشت مرده در شادگان خوزستان چیست؟


در نامه معاون فنی گمرک آمده است؛ همان‌گونه که مستحضرید، همکاران شاغل در گمرک جمهوری اسلامی ایران به عنوان مرزبانان اقتصادی کشور، نهایت همکاری را با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ورود و ترخیص اقلام مرتبط با مقابله با کرونا و نیز ترخیص فوری ماشین‌آلات و تجهیزات تولید واکسن داخلی داشته‌اند و با وجود این‌که در گمرکات اجرایی کشور در خط مقدم انجام رویه‌های گمرکی به‌صورت تمام وقت حضور دارند، تاکنون برنامه جدی برای واکسیناسیون این افراد تدوین و اعلام نشده است که تأخیر در این امر باعث ابتلا عده کثیری از همکاران به ویروس کرونا و نیز فوت چندین همکار در گمرکات اجرایی مختلف شده است.

او در این نامه تاکید کرده است؛ دستور فرمایند ضمن طرح موضوع، ترتیبی اتخاذ شود تا همکاران در معرض خطر گمرکات، در اسرع وقت واکسینه شوند تا با آرامش خاطر بیشتری نسبت به انجام وظایف محوله اقدام کنند.

جزییات واردات ۹ میلیون واکسن کرونا به کشور/ ۲۰ محموله واکسنی که وارد شد

ارونفی همچنین در خبر دیگری، اعلام کرد ۵۰۰ هزار دوز دیگر واکسن کرونا وارد ایران شد.

معاون فنی گمرک ایران در این باره گفت که ساعت ۹ امروز همزمان با ۱۹ تیرماه محموله واکسن حاوی ۵۰۰ هزار دوز در ۳۲ پالت وارد فرودگاه امام خمینی (ره) شده است.

به گفته وی، به روال واکسن‌های وارداتی قبلی، برای محموله جدید هم تشریفات گمرکی در حداقل زمان در پای پرواز انجام، ترخیص و تحویل نمایندگان وزارت بهداشت شده است.

ارونقی این را هم گفت که به زودی محموله‌های دیگر واکسن نیز وارد ایران خواهد شد.

این مقام مسئول در گمرک ایران با اشاره به جریان واکسن‌های وارداتی، افزود: از نیمه بهمن سال گذشته تا کنون ۲۰ مرحله واردات واکسن صورت گرفته که مجموع آن به ۹ میلیون و ۴۰۳ هزار و ۸۰۰ دوز می‌رسد.

به گفته وی، واکسن‌های وارداتی از چند کشور از جمله روسیه، هند، ایتالیا و کره‌جنوبی وارد ایران شده است.

در این میان، رضا زبیب، دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل آسیا و اقیانوسیه وزارت خارجه نیز در صفحه توئیترش با اشاره به ورود یک محموله ۵۰۰ هزار دُزی واکسن کرونا به کشور، نوشت: با تلاش بی‌درنگ همکاران، امروز ۵۰۰ هزار دُز واکسن وارد شد. بامداد فردا هم تقریبا همین مقدار (باقیمانده ۱.۵ میلیون پنجشنبه) وارد می‌شود.

وی افزود: بدین ترتیب از پنجشنبه تا یکشنبه، ۲ میلیون دُز وارد شده است. برای ادامه و افزایش واردات تلاش می‌کنیم.

زبیب در ادامه به توئیت پنج روز پیش خود اشاره کرد که گفته بود: پنج روز پیش نوشتم تلاش زیادی برای خرید واکسن شده، واردات ثبات پیدا کرده و ادامه می‌یابد. تلاش ادامه دارد و واکسن بیشتری وارد می‌شود. همراهی وزارت بهداشت و بانک مرکزی دلگرم کننده است، شرایط کرونا سخت، اما خدمت برای مردم شیرین است.

وی در توئیت دیگری نوشت: این خرید در واقع یک و نیم میلیون دُز است که به دلایل فنی بنا بود ۳۰۰ دُز روز شنبه وارد شود. نوع بسته بندی موجب شده امروز ۱۰۵۶۰۰۰ دُز بارگیری شود و انشاءالله روز شنبه ۴۴۴۰۰۰ دُز تکمیلی وارد می‌شود و البته واردات ادامه خواهد داشت.

برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ بهمن
امروز جمعه ۱۰ بهمن
امروز جمعه ۱۰ بهمن
امروز جمعه ۱۰ بهمن
پرطرفدارترین ها