تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.

برق مراکز استخراج غیرمجاز رمزارز در صورت شناسایی قطع می‌شود

سخنگوی صنعت برق گفت: برق مراکز یا مکان‌هایی که به صورت غیرمجاز به استخراج رمزارز مشغول هستند، هرجا که باشند پس از کشف و ضبط، قطع خواهد شد.

کد خبر: ۹۹۶۹۳
۱۰:۰۱ - ۱۹ تير ۱۴۰۰

قطع برق مراکز استخراج غیرمجاز رمزارز

دیدارنیوز ـ مصطفی رجبی مشهدی افزود: تاکنون نزدیک به ۲۰۰ هزار دستگاه استخراج رمزارز از مراکز غیرمجاز با همکاری نیروی انتظامی و قوه قضاییه، کشف و ضبط شده است.

وی ادامه داد: این تعداد دستگاه استخراج کشف شده بیش از ۵۷۰ مگاوات برق مصرف می‌کردند که برای تولید این میزان برق و رساندن آن به محل مصرف باید نیروگاهی به بزرگی ۷۵۰ مگاوات احداث شود.

سخنگوی صنعت برق با اشاره به حادثه‌ای که هفته پیش در پست تهران پارس رخ داد، احتمال خرابکاری را در این پست رد کرد و افزود: تاکنون هیچ گزارشی در این خصوص وجود نداشته است.

رجبی مشهدی افزود: پیش بینی‌های لازم برای جلوگیری و مقابله از حملات سایبری نیز صورت گرفته است.

سخنگوی صنعت برق ادامه داد: در دولت تدبیر و امید باید ۲۵ هزار مگاوات نیروگاه احداث می‌شد که از این میان تاکنون ۱۰ هزار و ۸۰۰ مگاوات نیروگاه احداث شده است، اما در صورتی که موانع ناشی از محدودیت‌های اعتباری و بودجه‌ای کشور و تحریم‌های بین المللی وجود نداشت، ۱۵ هزار مگاوات دیگر نیز به موقع ساخته و احداث شده بود.

وی خاطرنشان کرد: ۱۰ هزار و ۸۰۰ مگاوات نیروگاه احداث شده، از محل تبدیل نیروگاه‌های گازی به سکیل ترکیبی به ظرفیت کشور اضافه شده‌اند که هیچ سوختی را مصرف نمی‌کنند.

رجبی مشهدی درباره افزایش ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر نیز گفت: در حال حاضر نزدیک به یکهزار مگاوات نیروگاه تجدید پذیر در کشور وجود دارد، اما با توجه به منابع و راهکار‌های دیده شده در قانون بودجه امسال، ظرفیت افزایش این میزان به ۲ هزار مگاوات وجود دارد.

سخنگوی صنعت برق در خصوص راهکار‌های صرفه جویی در بخش‌های تجاری بیان کرد: برخی از مراکز تجاری مانند لوسترفروشی‌ها، تابلو‌های تبلیغاتی، نما‌های ساختمان‌ها می‌توانند با خاموش کردن روشنایی‌های اضافه درخود باعث صرفه جویی بسیاری در مصرف برق شوند.

رجبی مشهدی خروج نیمی از نیروگاه‌های برق آبی از مدار تولید را برای شبکه برق بسیار سنگین توصیف کرد و گفت: جبران این میزان کمبود برق تنها با صرفه جویی امکان پذیر است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد