تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

مسی بعد از فینالیست شدن احساساتی شد/ خدایا از تو ممنونم!

مسی نوشت: ««خوشحالم و افتخار می‌کنم که به این گروه تعلق دارم. یک هدف دیگر برآورده شد. از خداوند سپاسگزارم که همچنان چنین لحظاتی را به من هدیه می‌دهد.»

کد خبر: ۹۹۴۵۳
۱۲:۳۰ - ۱۶ تير ۱۴۰۰

کوپا آمریکا لیونل مسی آرژانتین فینال

دیدارنیوز: لیونل مسی در پی صعود تیم ملی فوتبال آرژانتین به دیدار فینال چهل و هفتمین دوره مسابقات کوپا آمریکا ۲۰۲۱ با شکست کلمبیا در ضربات پنالتی، با انتشار پیامی در حساب کاربری رسمی‌اش در شبکه اجتماعی «اینستاگرام» ضمن تمجید از دروازه‌بان آلبی‌سلسته که سه پنالتی حریف را مهار کرد، نوشت: «خوشحالم و افتخار می‌کنم که به این گروه تعلق دارم. یک هدف دیگر برآورده شد. از خداوند سپاسگزارم که همچنان چنین لحظاتی را به من هدیه می‌دهد. پیش به سوی افتخارآفرینی. دیبو (مارتینس) تو شایسته‌اش بودی پدیده!»

کاپیتان آلبی‌سلسته همچنین در پایان بازی در گفت‌وگویی تصویری با اشاره به رویارویی با نیمار و برزیل در دیدار فینال این رقابت‌ها گفت: «می‌دانم که نیمار می‌خواست من را در فینال ببیند، چون او دوست من است. بازی با برزیلی که نیمار را دارد، خیلی سخت خواهد بود. ما می‌دانیم که او چه پتانسیلی به لحاظ فردی دارد.»

مسی همچنین درباره بازی با کلمبیا اظهار داشت: «می‌دانستیم که بازی سختی خواهد بود. بازی در وقت‌های قانونی مساوی شد و پنالتی هم به نوعی بخت‌آزمایی است، اما ما اعتماد به نفس زیادی داشتیم. ما در درون دروازه یک پدیده داریم و می‌دانستیم که ناجی ما در ضربات پنالتی خواهد بود و ناامید نبودیم. امیلیانو (دیبو) مارتینس شایسته چنین عملکردی بود، او یک پدیده است.»

وی تصریح کرد: «چیزی که بیشتر از هر چیزی می‌خواهم این است که با تیم ملی کشورم به قهرمانی برسم. واقعاً از این ۴۵ روز سخت لذت بردم. ما بابت این پیروزی خیلی خوشحالیم و این تیم شایسته رسیدن به فینال بود. همیشه سعی کرده‌ام که تمام توانم را برای تیم ملی آرژانتین بگذارم و حداکثر توانم را به نمایش بگذارم. همیشه می‌جنگم تا جامی را با تیم ملی بالای سر ببرم.»

برنده ۶ توپ طلا در پایان خاطرنشان کرد: «تاکنون در چند فینال با تیم ملی آرژانتین بازی کرده‌ام. فراتر از برد یا باخت، ما همیشه تا آخرین لحظه در کوپا آمریکا بوده‌ایم و حالا یکبار دیگر به فینال رسیدیم که این گروه شایسته‌اش است.»

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر