تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...

رابرت مالی: در مذاکرات مربوط به آزادی زندانیان آمریکایی در ایران پیشرفت داشته‌ایم

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با بیان اینکه رایزنی‌ها درخصوص آزادی شهروندان آمریکایی زندانی در ایران به صورت مجزا از مذاکرات وین دنبال می‌شود، خاطرنشان کرد: به تازگی پبشرفت‌هایی در این زمینه داشته ایم.

کد خبر: ۹۹۴۲۹
۱۰:۱۸ - ۱۶ تير ۱۴۰۰

رابرت مالی

دیدارنیوز - رابرت مالی نماینده ویژه وزارت امورخارجه آمریکا در امور ایران در گفتگو با بخش فارسی شبکه صدای آمریکا تصریح کرد که تلاش‌ها برای بازگرداندن آن دسته از شهروندان آمریکایی که در ایران در بازداشت هستند در جریان است و به موازات مذاکرات هسته‌ای دنبال می‌شود.

وی در ادامه گفت که معتقد است، آن‌ها به خانه می‌آیند هرچند نمی‌تواند تاریخ دقیقی اعلام کند.

رابرت مالی در پاسخ به این که جزئیات آزادی این زندانیان به چه صورت دنبال می‌شود و آیا ممکن است شماری مانند باقر و سیامک نمازی که از زمان دولت باراک اوباما در ایران هستند باز پشت سر بمانند یا جداگانه آزاد شوند؟ گفت همه زندانی‌ها باید آزاد شوند. اعلامی که کرده‌ایم این است که همه آن‌ها باید به خانه بازگردند. ما نمی‌خواهیم فقط بخشی از یک توافق را داشته باشیم و نمی‌خواهیم هیچ‌کسی را پشت سر باقی بگذاریم.

نماینده ویژه وزارت امورخارجه آمریکا در امور ایران درباره اینکه در گذشته تعدادی از زندانیان آمریکایی در ایران آزاد شدند، اظهار داشت: دیدگاه خانواده نمازی را درک می‌کنیم که مرتب با آن‌ها در تماس هستم و درک می‌کنم چه می‌گویند و چه تجربه‌ای از گذشته دارند. پس صحبت از یکی یا دو تا نیست و صحبت همه در میان است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مذاکرات درخصوص آزادی زندانی‌ها به شکلی به مذاکرات هسته‌ای با ایران ارتباط دارد، یا نه؟ توضیح داد: این رایزنی‌ها بخشی از مذاکرات بر سر برجام نیست و مجزا از آن دنبال می‌شود. من نمی‌توانم بگویم این دو هیچ ارتباطی به هم ندارند چرا که به لحاظ هم‌زمانی و کسانی که به نیابت دو طرف حرف می‌زنند، به طور قطع بخشی است که روی دیگری سایه می‌اندازد. اما ما بحث دستگیرشدگان را مجزا دنبال می‌کنیم و اگر بزرگترین بخش نباشد، بخش بسیار بزرگی است که همه را به خانه بازگردانیم.

مالی افزود: وارد جزئیات این که در کجای مذاکرات هستیم، نمی‌شوم. همان طور که به خانواده‌ها گفته‌ام، سعی می‌کنم در حد ممکن صادق و صریح باشم. ما پیشرفت‌هایی داشته‌ایم، ولی هنوز به پایان نرسیده‌ایم. کار راحتی نیست چرا که همان‌طور که گفتم ایران درخواست‌های زیادی دارد کند. راحت نیست، اما پیشرفت کرده‌ایم. من اطمینان دارم که آن‌ها به خانه می‌آیند. نمی‌توانم تاریخ دقیقی بدهم.

این مقام آمریکایی همچنین بیان کرد: با توجه به آن‌چه در ایران روی می‌دهد و انتقال قدرت در این کشور می‌توانم بگویم که همه چیز در حالت فعلی به حال سکون درآمده از جمله مذاکرات هسته‌ای و دلیل این که من توانستم در این جلسه شرکت کنم، این بود که علی‌القاعده قرار بود راهی وین بشوم، ولی در حالی حاضر مذاکرات دچار وقفه شده و در نتیجه این‌جا هستم و خوشحالم که توانستم این‌جا حاضر شوم. بدون ورود به جزئیات، می‌توانم بگویم در دور‌های قبلی مذاکرات [مربوط به زندانیان]پیشرفت داشته‌ایم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی