تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

تعجب FIBA از میانگین قدی بسکتبالیست‌های جوان ایران

فدراسیون‌ جهانی بسکتبال نوشت: اینکه تیم جوانان ایران تنها یک بازیکن بالای ۲ متر و ۲ سانت دارد علامت تعجب بزرگی است!

کد خبر: ۹۸۷۹۲
۱۷:۳۰ - ۱۲ تير ۱۴۰۰

تعجب FIBA از میانگین قدی بسکتبالیست‌های جوان ایران

دیدارنیوز - رقابت‌های جام‌جهانی بسکتبال جوانان ۲۰۲۱ لتونی، از امروز (شنبه) ۱۲ تیر ۱۴۰۰ آغاز شد. فدراسیون جهانی بسکتبال (FIBA) نیز به همین منظور گزارشی را درباره تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها منتشر کرده است که به واسطه این گزارش، نسبت به میانگین قدی بازیکنان ایران ابراز تعجب کرد.

فدراسیون‌ جهانی در مورد تیم‌ ملی ایران نیز نوشت:

«همیشه یکی از اصلی‌ترین‌ مشکلات برای تیم‌ها در مسابقات زیر ۱۹ سال، مدت زمان لازم برای هماهنگ شدن بازیکنان یک تیم در کنار همدیگر است. موضوعی که برای تیم ایران نگران کننده نیست. 

چرا که هر ۱۲ بازیکن ایران در قالب تیم کوچین آمل کنار یکدیگر در لیگ ایران بازی کرده‌اند. تیمی که صرفا برای حمایت از استعدادها و پرورش آن‌ها تشکیل شده و سال آینده نیز در لیگ حضور خواهد داشت. سرمربی تیم ملی ایران نیز محمدرضا نوری همان سرمربی تیم کوچین است.
تیم ایران دارای دو جفت برادر دوقلو (محمدهادی و محمدمهدی لکزایی‌فرد - امیرحسین و نصرت‌الله یازرلو) است. سورنا علیزاده هم در اردوی بسکتبال بدون مرز آسیا سال ۲۰۱۹ با تیم ایران شرکت کرد و پارسا فلاح کاپیتان این تیم نیز در ریباندینگ تیم کوچین را کمک کرد و دومین گلزن برتر بود.

باید دید که آیا این تداوم برای جبران کمبود استعداد و نخبگان کافی است یا خیر - در لیست ایران فقط یک بازیکن بالای ۲.۰۲ متر وجود دارد - که همچنان یک علامت تعجب بزرگ است!»

تیم ملی ایران ساعت ۲۲:۳۰ امشب باید به مصاف تیم ملی صربستان برود. ایران در گروه B با تیم‌های لتونی (میزبان)، صربستان و پورتوریکو هم گروه است.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها