تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

علیخانی: آقای هاشمی هر بلایی سر شما بیاورند صدایتان در نمی‌اید

رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران، متن حذف شده یادداشتش در گزارش عملکرد یک ساله شورا را به عنوان نطق پیش از دستور قرائت کرد.

کد خبر: ۹۸۷۶
۱۱:۲۲ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمدعلیخانی رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران در نطق پیش از دستور خود گفت: ناراحت هستم که شنیده‌ام محمود میرلوحی یکی از اعضای شورای شهر به دلیل مصاحبه‌ای احضار شدند،‌ اما با این حال از ایشان گلایه دارم که یادداشت من را در کتابچه عملکرد شورای شهر در سال اول سانسور کردند.
 
وی با بیان اینکه ما به دیگران به دلیل حذف و سانسور گلایه می‌کنیم، اما حالا خودمان مطالب را سانسور می‌کنیم، گفت: البته از محسن هاشمی هم گلایه دارم که با وجود اطلاع از موضوع، باز هم اجازه دادند که این مطلب سانسور شده چاپ شود،‌ هر چند که  اما بهتر بود متن بدون سانسور من چاپ می‌شد تا مجبور نباشم در نطقی مطالب سانسور شده را اعلام کنم.
 
علیخانی با بیان اینکه ما با معاون فعلی حمل و نقل رابطه خوبی نداریم و این عدم همکاری به بخش‌های دیگر نیز سرایت کنند، گفت: بی توجهی به ایده‌های تخصصی و عدم تحقق حتی یک ریال از محل پارک حاشیه‌ای جای سوال است، در بودجه 97، 950 میلیارد تومان درآمد برای اجرای پارک حاشیه‌ای در نظر گرفته شد، اما حالا محقق نشده است.
 
رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران با بیان اینکه ارائه داده‌های نادرست مبنی بر آماده بودن اجرای طرح‌های ترافیک موجب مشکلاتی شد، گفت: پیش‌بینی ما این بود که در خوش بینانه‌ترین حالت تنها 50 درصد بودجه مصوب از این محل تامین شود و این خسارت به درآمدهای شهری قابل قبول نیست.
 
وی با بیان اینکه بعد از ده‌ها مکاتبه با معاونت حمل و نقل سرانجام دیروز نامه‌ای به دستم رسید و به تذکرم در خصوص آمار مجوز صادر شده در طرح ترافیک و درآمد حاصله از آن وصول شد،‌ گفت: مجموعا 50 میلیارد تومان تا 17 شهریور ماه از این محل وصول شد، اما باز هم آمار طرح ترافیک رسانه‌ها را ندادند که باید باز هم پیگیری کنیم.
 
علیخانی با بیان اینکه عدم تعامل معاون حمل و نقل تنها منحصر به کمیسیون تخصصی نیست، عنوان کرد: این عدم تعامل در همکاری میان بخشی تاثیر گذاشته است، به گونه‌ای که باعث شده سطح نظارت پلیس راهور در محدوده طرح ترافیک کاهش یابد.


ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر