تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

قطع برق ۵۰۰ دستگاه اجرایی در تهران با هدف جلوگیری از خاموشی‌ها

پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو اعلام کرد: با هدف جلوگیری از بروز خاموشی در پایتخت، برق حدود ۵۰۰ اداره و دستگاه اجرایی پرمصرف در سال جاری قطع شده است.

کد خبر: ۹۸۴۴۴
۱۵:۰۶ - ۰۹ تير ۱۴۰۰

قطع برق برخی دستگاههای اجرایی در تهران

دیدارنیوز ـ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفت:برای جلوگیری از بروز خاموشی در شبکه برق پایتخت طرح‌های متعددی به‌کار گرفته شده و تفاهم‌نامه‌های جداگانه‌ای نیز با مشترکان بزرگ به امضا رسیده است.

حسین صبوری تامین برق در تابستان سال جاری را به دلیل کاهش کم سابقه بارندگی‌ها دشوار دانست و از هموطنان ساکن تهران درخواست کرد تا با اعمال راهکار‌های مدیریت مصرف انرژی به پایداری شبکه توزیع برق پایتخت و جلوگیری از بروز خاموشی کمک کنند.

پیش ازاین سخنگوی صنعت برق گفته بود که روزانه به طور متوسط برق ۵۰ دستگاه و نهاد اجرایی که مدیریت مصرف را رعایت نکنند برای چند ساعت قطع می‌شود.

«مصطفی رجبی مشهدی» افزود: ابتدا به دستگاه‌ها اخطار داده خواهد شد و اگر جدی نگرفتند برق آنان برای چندین ساعت قطع خواهد شد.

وی ادامه داد: برخی دستگاه‌ها و نهاد‌ها دارای مولد‌های اضطراری برق هستند که باید برای کمک به شبکه برق وارد مدارکنند، این دستگاه‌ها اگر در این باره اقدام نکنند مورد بازخواست قرار خواهند گرفت.

برچسب ها: قطعی برق
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر