تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بارسلونا باید سرخیو راموس را به نوکمپ ببرد

ساموئل اتوئو؛ اسطوره بارسا، معتقد است که باشگاه سابقش باید سرخیو راموس، کاپیتان سابق رئال که همکاریش با این باشگاه به اتمام رسیده، را جذب کند.

کد خبر: ۹۸۰۸۹
۱۸:۳۰ - ۰۷ تير ۱۴۰۰

بارسلونا

دیدارنیوز - سرخیو راموس پس از شانزده سال بسیار موفقیت آمیز و پرافتخار به تازگی با رئال مادرید و هوادارانش خداحافظی کرد و هنوز آینده این مدافع کهنه‌کار و تراز اول اسپانیایی مشخص نیست. راموس ۳۵ ساله در طول سال‌های حضورش در سانتیاگو برنابئو به همراه سپیدپوشان مادرید پنج قهرمانی در لالیگا و چهار قهرمانی در چمپیونزلیگ را به دست آورد.

راموس در مراسم خداحافظی اش گفت که پیشنهاد رئال را پذیرفته و با شروط این باشگاه برای تمدید قرارداد موافقت کرده، اما مدیران رئال به او گفته اند که مهلت پذیرش قرارداد دیگر تمام شده است.

اموس که اکنون از باشگاه‌های بزرگی همچون PSG پیشنهاد دارد، هنوز درباره آینده اش تصمیم نگرفته است و ساموئل اتوئو معتقد است که کاتالان‌ها باید این دشمن دیرینه را به خدمت بگیرند.
 
اتوئو گفت: "امیدوارم سرخیو به PSG برود. اگر من می‌توانستم او را برای بارسا بگیرم، حتما این کار را می‌کردم.
اگر او به PSG برود من خوشحال خواهم شد و می‌دانم که او کمک خواهد کرد تا PSG قهرمان چمپیونزلیگ شود، کاری که ثابت کرده ایم برایمان بسیار سخت است. "

راموس در طول این سال‌ها درگیری‌های زیادی با بارسا داشت و پنج کارت قرمز در بازی برابر رقیب دیرینه رئال در لالیگا دریافت کرد. بدترین آن‌ها به شکست ۵-۰ رئال برابر بارسا در ال کلاسیکو برمی گردد که در سال ۲۰۱۰ در نوکمپ برگزار شد و راموس پس از اینکه به دلیل لگد زدن به مسی کارت قرمز دریافت کرد، به صورت ژاوی و پویول هم ضربه زد.

او همچنین چندین گل به بارسا نیز زده است؛ در تساوی ۳-۳ در مارس سال ۲۰۰۷ در برابر تیم فرانک رایکارد در یک بازی که برای قهرمانی رئال در لالیگا بسیار مهم بود، رئالی‌ها توانستند در نبرد بر سر قهرمانی بارسا را با تفاضل گل شکست دهند و راموس اولین جام مهم خود با سپیدپوشان مادرید را به چنگ آورد.

اتوئو همچنین در بخشی از صحبت هایش گفت که نمی‌تواند لیونل مسی را با پیراهن باشگاه دیگری تصور کند و انتظار دارد که کاپیتان ۳۴ ساله کاتالان‌ها همین روز‌ها قرارداد جدیدی با بارسلونا امضا کند.

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها