تیتر امروز

نشست مشترک سه نماینده مجلس و ورزشکاران
مربیان و ورزشکاران رشته‌های رزمی در دیدارنیوز دغدغه‌ها و مطالبات خود را بیان کردند+ ویدیو و عکس

نشست مشترک سه نماینده مجلس و ورزشکاران

سمیه رفیعی، علیرضا سلیمی و محمدحسین حسینی بحرینی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در سالن اجتماعات دیدارنیوز با تعدادی از مربیان، باشگاهداران و پیشکسوتان ورزش در رشته‌های رزمی، دیدار و گفت‌وگو کردند.
اقتصاد، جامعه و مرگ، سه حلقه گمشده در جنگ
دیدار بررسی می‌کند

اقتصاد، جامعه و مرگ، سه حلقه گمشده در جنگ

موضوعی که در میان بروز پدیده جنگ کمتر به آن توجه می‌شود، تاثیرات اجتماعی آن است، از این رو از چند قرن پیش جامعه شناسان توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته و نظرات متفاوتی را بیان کرده اند که در این...

چه خوراکی‌هایی را می‌شود بعد از تاریخ انقضا خورد!

چه غذاهایی را می‌توان بعد از تاریخ انقضا خورد؟ سازمان مصرف کنندگان اسپانیا در مقاله‌ای به این پرسش پاسخ داده است.

کد خبر: ۹۸۰۵۹
۱۴:۳۳ - ۰۷ تير ۱۴۰۰

 

مصرف مُجاز ۱۵ خوراکی بعد از گذشت تاریخ انقضا

دیدارنیوز: سازمان مصرف کننده اسپانیا در مقاله‌ای اعلام کرده است که پس از گذشتن تاریخ انقضا چه محصولاتی را می‌توان خورد.

کارشناسان نیاز به تمایز بین حداقل ماندگاری و دوره مصرف یک ماده خوراکی را یادآوری کردند. اگر تاریخ حداقل ماندگاری بگذرد نشان می‌دهد که این محصول کیفیت ارگانولپتیک خود را از دست داده است، اما هنوز هم می‌توان آن را با خیال راحت خورد.

کارشناسان تأکید می‌کنند که دوره مصرف برای محصولات فاسدشدنی مانند گوشت خام، مرغ و ماهی مشخص شده و باید کاملاً دنبال شود. طبق اعلام سازمان مصرف کنندگان اسپانیا، غذا‌های زیر را می‌توان بعد از تاریخ انقضا خورد:

۱ - ماست - نان تست؛ میوه‌های خشک؛ ۴ - سوسیس خشک؛ ۵ - پنیر خشک، ۶ - گوجه فرنگی کنسرو شده؛ ۷- ماکارونی، ۸ - بیسکوویت ترد، ۹ - برنج؛ ۱۰ – حبوبات، ۱۱ - نوشیدنی‌های خنک – ۱۲ - بیسکویت؛ ۱۳ - الکل، ۱۴ - مربا؛ ۱۵ - سوپ فوری

اگر نان و محصولات پخته شده شروع به خشک شدن کردند، سازمان مصرف کننده توصیه می‌کند از آن‌ها برای تهیه پودینگ، نان تست فرانسوی، تیرامیسو، خرده نان، سوپ سیر استفاده کنید.
کارشناسان توصیه می‌کنند سوسیس و کالباس باید قبل از تاریخ انقضا منجمد شود. همچنین می‌توانید پنیر‌ها را فریز کنید، اما ساختار آن‌ها از یخ زدن تغییر می‌کند و خشک می‌شوند. در مورد میوه‌ها و سبزیجات نیز همین طور است.
کارشناسان می‌گویند، اگر سبزیجات و میوه‌های تازه شروع به پوسیدگی یا کپک زدن کنند، پس از از بین بردن ناحیه آسیب دیده می‌توان آن‌ها را خورد. با این حال، متخصصان توصیه می‌کنند این کار را با احتیاط انجام دهید، زیرا کپک می‌تواند در مواد غذایی نفوذ کرده و مواد سمی آزاد کند که می‌تواند باعث سرطان و تغییرات ژنتیکی شود.

در مورد گوشت و ماهی تازه، کارشناسان توصیه می‌کنند که محصول را فریز کنید یا آن را بپزید. علاوه بر این، متخصصان تأکید می‌کنند که می‌توانید یک روز بعد این غذا‌ها را بخورید، اگر قبل از آن، حرارت طولانی مدت ببینند تا از شر عوامل بیماری زای احتمالی خلاص شوید.
منبع: فرادید
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی