تیتر امروز

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با آسیب‌شناس اجتماعی بررسی می‌کند:

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت

عضو هیات علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی معتقد است تا زمانی که چالش‌های درمانی، آموزشی و رفاهی را حل نکنند نمی‌توان انتظار افزایش جمعیت داشت.
سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...
دیدار آنچه در مشهد اتفاق افتاد را بررسی می‌کند

سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...

چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت، مشهد، ساعت حدود دو بعدازظهر؛ باران شروع می‌شود، سیل می‌آید، ۹ نفر جان خود را از دست می‌دهند، اما مدیران شهری می‌گویند: آبگرفتگی بود نه سیل!.
هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.

سرمایه‌گذاری ۳۰ هزار میلیارد تومانی برای کاهش خاموشی‌ها در کشور

سخنگوی صنعت برق کشور گفت: تا به امروز برای جلوگیری از خاموشی‌ها در کشور چیزی بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری صورت گرفته است.

کد خبر: ۹۸۰۱۳
۱۱:۲۰ - ۰۷ تير ۱۴۰۰

هزینه میلیاردی برای کاهش خاموشی‌ها در کشور

دیدارنیوز ـ مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق کشور با اشاره به سرمایه گذاری برای جلوگیری از اعمال خاموشی‌ها در کشور گفت: به طور کلی تحریم‌های ظالمانه غرب و عدم توسعه نیروگاه‌ها در کشور از دلایل و چالش‌های خاموشی است.

او ادامه داد: در واقع برای ایجاد زیر ساخت‌های لازم در کشور و جلوگیری از خاموشی‌ها چیزی بالغ بر دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری نیاز است تا از چالش خاموشی رهایی یابیم و این یک عدد بسیار بزرگ برای ما محسوب می‌شود.

سخنگوی صنعت برق کشور اضافه کرد: همچنین نیروگاه‌های برقابی در سال ۹۹ حدود ۱۰ هزار مگاوات تولید برق داشتند، ولی در حال حاضر به طور متوسط نباید بیش از ۴ هزار مگاوات از برقابی‌ها استفاده کنیم تا امکان تامین برق در ماه‌های گرم پیش‌رو را داشته باشیم، بنابراین امسال به علت کاهش بارندگی، ۶ هزار مگاوات کاهش تولید برق در نیروگاه‌های برقابی داریم.
رجبی مشهدی بیان کرد: در حال حاضر تا به امروز برای جلوگیری از خاموشی‌ها در کشور چیزی بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در کشور صورت گرفته است.

سخنگوی صنعت برق در ادامه در خصوص واردات برق به کشور گفت: تا به امروز ۵۰۰ مگاوات واردات داشته‌ایم، قطعا طی روز‌های آتی به ۷۰۰ مگاوات هم خواهیم رسید که تقریبا ۱.۸ برابر سال گذشته است.
به گفته رجبی مشهدی در حال حاضر واردات برق از کشور‌های ترکمنستان، ارمنستان و آذربایجان در حال انجام است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی