تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

بررسی مذاکرات وین در کمیسیون امنیت ملی با حضور عراقچی

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از حضور عراقچی در جلسه امروز این کمیسیون جهت بررسی آخرین روند مذاکرات در وین خبر داد.

کد خبر: ۹۷۹۱۲
۱۸:۲۰ - ۰۶ تير ۱۴۰۰

بررسی مذاکرات وین در کمیسیون امنیت ملی با حضور عراقچی

دیدارنیوز ـ محمد عباس زاده مشکینی در توضیح جلسه امروز کمیسوین امنیت ملی و سیاست خارجی اظهار کرد: این جلسه با حضور عباس عراقچی معاون وزیر خارجه و رییس هیات مذاکره کننده ایران در وین برگزار شد.

وی گفت که اعضای کمیسیون امنیت ملی از گزارش آقای عراقچی در خصوص روند مذاکرات کاملا راضی نبود که این موضوع هم با عنایت به لازم‌الاجرا بودن قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر لغو تحریم‌ها و سپس راستی آزمایی و پس از آن بازگشت به اجرای تعهدات برجامی است.

عباس زاده توضیح داد: مقاومت طرف غربی به ویژه آمریکا برای دادن تضمین و عمل به تعهداتش کاملا شک‌برانگیز است. البته که مجلس و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در صورت وجود شرایط لغو تحریم‌ها حتی یک روز هم راضی به تأخیر نیست . آمریکا می‌خواهد به هر قیمتی بخشی از تحریم‌ها را حفظ کند که این موضوع نشان می دهد آن ها نقشه‌هایی از جمله استفاده از مکانیزم ماشه دارند به همین دلیل منافع ملی ما ایجاب می‌کند تضمین‌های لازم را بگیریم زیرا فشار حداکثری آمریکا و غرب شکست خورده و اقتصاد درون زای ما نتیجه می‌دهد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین گفت که در این جلسه کلیات طرح اصلاحیه قانون بسیج سازندگی با هدف حمایت همه جانبه از گروه‌های جهادی و گسترش گفتمان جهادی به شکل عمومی و تقویت اقدام در عرصه‌های محرومیت‌زدایی در مناطق روستایی و حاشیه شهرها به تصویب رسید.

منبع: ایسنا
برچسب ها: مذاکرات وین
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی