تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اعتصاب ۱۱ تن از زندانیان در بند تشکیلات خودگردان فلسطین

رئیس جنبش حماس در خارج از اراضی اشغالی در تماسی تلفنی با همسر نزار بنات، فعال فلسطینی که توسط سرویس امنیتی کرانه باختری به شهادت رسید، شهادت وی را تسلیت گفت.

کد خبر: ۹۷۷۱۸
۱۴:۰۶ - ۰۵ تير ۱۴۰۰

اعتصاب ۱۱ تن از زندانیان در بند تشکیلات خودگردان فلسطین

دیدارنیوز - به نقل از سایت عربی ۲۱، خالد مشعل، رئیس جنبش حماس در خارج از اراضی اشغالی در گفت‌وگو تلفنی خود با همسر نزار بنات خاطرنشان کرد: دل‌های ما به خاطر جنایت شنیعی که در حق او (نزار بنات) شده است، قطعه قطعه و شکسته شده است اما ما به شجاعت و اصالت او افتخار می‌کنیم.

اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس نیز اخیرا با ام کفاح، همسر شهید مبارز نزار بنات تلفنی صحبت کرد و به نمایندگی از ملت فلسطین و حماس شهادت او را تبریک و تسلیت گفت.
هنیه گفت که ترور نزار بنات تصویرگر تجاوز به تمامی نیروهای ملی و آزادگان فلسطینی است و مهر تایید بر مشی مقاومت زد. 

از سوی دیگر، ۱۱ تن از بازداشتیان سیاسی از روستای «عوریف» در زندان‌های تشکیلات خودگردان فلسطین دست به اعتصاب غذا زدند.
اعضای خانواده‌های بازداشتیان اعلام کردند که آنها از زمان بازداشتشان از شرایط بد زندان رنج می‌برند و مورد ضرب و شتم قرار گرفته و آنها را تحت فشار می‌گذارند تا در معرض شکنجه قرار گرفتن خود را انکار کنند.

این بازداشت‌های سیاسی در عوریف با آغاز نبرد «شمشیر قدس» در غزه با رژیم صهیونیستی انجام شد و اهالی این منطقه تظاهراتی در حمایت از گردان‌های قسام برگزار کردند.

از بازداشت شدگان یاسین شحادة، اسیر آزاد شده به همراه ۲۰ جوان دیگر از اهالی این شهرک در زندان اریحا از زمان آغاز نبرد شمشیر قدس است.

یاسین شحاده به خاطر شکنجه توانایی اجابت مزاج را از دست داده و ۲۰ کیلوگرم وزن کم کرد.
از سوی دیگر، دادگاه تشکیلات خودگردان فلسطین در نابلس محمد الکونی، اسیر آزاد شده را به رغم وضعیت سلامتی نامساعد و نیاز وی به یک عمل فوری، به مدت چهار روز بازداشت کرد.

وی در اعتراض به بازداشتش در زندان‌های تشکیلات خودگردان فلسطین از پنج روز پیش دست به اعتصاب غذا زده است.
طی سالهای گذشته، شکنجه در زندان‌های تشکیلات خودگردان فلسطین باعث به شهادت رسیدن ۱۵ شهروند فلسطینی از جمله آنها مجد البرغوثی و احمد حلاوه شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر