تیتر امروز

حمله هوایی آمریکا به کاراکاس/ جزئیات بازداشت مادورو
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد (بروز رسانی می‌شود)

حمله هوایی آمریکا به کاراکاس/ جزئیات بازداشت مادورو

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.

سفیر افغانستان در مسکو: طالبان دروغ می‌گوید

سفیر افغانستان در روسیه گفت: طالبان در گفتگوهای صلح قطر دروغ می‌گویند، چون آنها واقعا آماده مذاکرات صلح نیستند و فرصتی را که به آنها در قطر دادیم، از دست داده‌اند.

کد خبر: ۹۷۶۷۸
۱۲:۰۵ - ۰۵ تير ۱۴۰۰

سفیر افغانستان در مسکو: طالبان دروغ می‌گوید

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سید طیب جواد، سفیر افغانستان در روسیه گفت: هیچ شکی نیست که طالبان دروغ می‌گوید. آنها نمی‌توانند به یک توافق بر اساس دستور کار یکساله برسند. آنها به استانبول دعوت شدند اول گفتند که می‌آیند اما بعدش نیامدند.

وی ادامه داد:‌ می‌بینید که طالبان پیشنهادهایی از سوی جامعه بین‌الملل به ویژه دوستانشان در مسکو یا در دوحه را نپذیرفتند. در مسکو، طالبان آماده گفتگو با افغان‌ها نبود آنها فقط در نشست‌های عمومی شرکت داشتند.
این دیپلمات افغان در ادامه افزود: هم دولت مرکزی و هم اپوزیسیون افغانستان آماده گفتگو با هر روش و دستورکاری که طالبان پشنهاد بدهد، هستند چون همه از موضع این گروه شبه نظامی خسته شده‌اند. ما آماده گفتگو هستیم اما گفتگو نمی‌کنیم.

این مقام افغان همچنین گفت، این گروه شبه نظامی آماده ایجاد صلح نیست. سیاست طالبان گفتگو درباره صلح است نه گفتگو برای احیای صلح: "دوحه یک فرصت ویژه بود که آنها از دستش دادند."

هیات‌هایی از مقام‌های کابل و طالبان از سپتامبر گذشته میلادی گفتگوهایی در دوحه، قطر برگزار کرده‌اند.


برچسب ها: افغانستان طالبان
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها