تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

عضو جدید هیات مدیره استقلال، نیامده استعفا کرد

به نظر می‌رسد مسائل و مشکلات از هیات مدیره باشگاه استقلال دست‌بردار نیست و آرامش در این بخش از باشگاه آبی حکفرما نمی‌شود.

کد خبر: ۹۷۵۹۰
۱۳:۴۴ - ۰۴ تير ۱۴۰۰

 هیات مدیره استقلال

 

دیدارنیوز: در شرایطی که تنها دو روز از انتخاب اعضای هیات مدیره جدید باشگاه استقلال گذشته اما داریوش دلفانی از سمت خود در این باشگاه کناره گیری کرد. 

دلفانی به همراه پرویز مظلومی و اصغر ملکیان به عنوان عضو هیات مدیره باشگاه استقلال انتخاب شد اما بعد از دو روز از سمت خود کناره گیری کرد.

دلفانی درباره دلایل استعفایش گفت: خدا شاهد است که ۴۰ سال از عمرم را از استقلال طرفداری کردم و با خوشحالی هواداران این تیم خوشحال و با ناراحتی آن‌ها ناراحت شدم. من یک فوتبالی بودم که از زمین خاکی به سطح مدیریتی باشگاه‌های شاخص کشور از جمله فولاد، شاهین بوشهر، استقلال اهواز و. رسیدم. با توجه به فضای موجود در استقلال و اینکه یک عده هوادارنما و کسانی که مخل روند حرکتی باشگاه استقلال هستند فضایی را به وجود آوردند که واقعا حس کردم حضور من نمی‌تواند در این باشگاه مثمر ثمر باشد.

عضو مستعفی استقلال تاکید کرد: با وجود اینکه برنامه‌های خوبی داشتیم، تصمیم به ایجاد همدلی بین مدیریت و کادر فنی و سرمربی تیم گرفته بودیم و برنامه ریزی خوبی برای رسیدن استقلال به اوج داشیم، اما متاسفانه یک عده به ناحق من و بقیه اعضای هیات مدیره و حتی مسئولان خادم کشور را مورد حمله و هجمه ناجوانمردانه قرار دادند. شاید حضور تیم مدیریتی جدید برای یک عده ایجاد خطر می‌کرد، چون آماده مبارزه با هر عنصری بودیم، اما آن‌ها با فضاسازی سعی در توجیه عملکرد خود داشته و در نهایت باعث شدند من از یکی از بزرگترین دلخوشی‌های زندگی ام بگذرم و از حضور در هیات مدیره استقلال کنار بروم.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی