تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

بورس صعودی می ماند؟

پس از ریزش پی در پی بازار سرمایه، رنگ سبز با شاخص های این بازار پس از مدت ها بازگشت.

کد خبر: ۹۷۵۶۸
۱۰:۳۷ - ۰۴ تير ۱۴۰۰

بورس صعودی می ماند؟

دیدارنیوز: بازار سرمایه که مدت‌ها روز‌های سبز به خود ندیده بود، در هفته جاری روندی صعودی به خود گرفت، به طوریکه شاخص کل بورس دوباره توانست وارد کانال یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد شود. روند صعودی بازار سرمایه به گونه‌ای بود که ارزش معاملات خرد سهام در هفته جاری، رکورد سال ۱۴۰۰ را زد.

پس از ریزش پی در پی بازار سرمایه، رنگ سبز با شاخص‌های این بازار پس از مدت‌ها بازگشت. به طوریکه بازار سرمایه هفته را با چراغ سبز روشن کرد و شاخص کل بورس در روز شنبه با ۱۴ هزار و ۳۱۰ واحد افزایش رقم یک میلیون و ۱۶۱ هزار واحد را ثبت کرد. شاخص کل با معیار هم وزن هم با ۲۰۶ واحد افزایش به رقم ۳۷۰ هزار و ۷۹۵ واحد رسید.

روند حرکت شاخص کل بورس در روز یکشنبه نوسانی بود و هرچند شاخص کل بورس در این روز با ۱۶۹۰ واحد افزایش رقم یک میلیون و ۱۶۳ هزار واحد را ثبت کرد، اما شاخص کل با معیار هم وزن با ۹۱۳ واحد کاهش به رقم ۳۶۹ هزار و ۸۸۷ واحد رسید. روند نوسانی بازار در روز دوشنبه ادامه نیافت و در این روز شاخص کل بورس با ۴۸۳۳ واحد افزایش رقم یک میلیون و ۱۶۸ هزار واحد را ثبت کرد. شاخص کل با معیار هم وزن هم با ۱۱۸ واحد افزایش به رقم ۳۷۰ هزار و ۷ هزار واحد رسید.

ورق بورس برگشته است؟!
شاخص کل بورس در روز سه شنبه با ۱۸ هزار و ۲۳۱ واحد افزایش تا رقم یک میلیون و ۱۸۶ هزار واحد صعود کرد. شاخص کل با معیار هم وزن هم ۳۱۵۵ واحد افزایش یافت و رقم ۳۷۳ هزار و ۱۸۳ واحد را ثبت کرد. در نهایت و در روز چهارشنبه شاخص کل بورس با صعودی ۲۶ هزار واحدی دوباره به کانال یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد بازگشت. در این روز شاخص کل بورس با ۲۶ هزار و ۹۴ واحد افزایش به رقم یک میلیون و ۲۱۳ هزار واحد رسید.

هرچند ممکن است فشار برخی عرضه‌ها در ابتدای هفته پیش رو ترمز روند صعودی بازار را بکشد، اما بسیاری از تحلیلگران بر این باورند که مشخص شدن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری، سایه برخی ابهامات را کمرنگ کرده و همین موضوع باعث به تعادل رسیدن بازار خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد