تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

چرا محمد معتمدی واکسن خارجی کرونا را نزد؟

محمد معتمدی خواننده ایرانی گفت: با اینکه هر کس در هرکجای دنیا باشد، باید اولین واکسن در دسترس را تزریق کند، من از تزریق واکسن کرونای نامدار جهانی گذشتم.

کد خبر: ۹۷۳۶۹
۱۳:۰۲ - ۰۲ تير ۱۴۰۰

محمد معتمدی واکسن خارجی کرونا را نزد

دیدارنیوز ـ محمد معتمدی خواننده کشورمان در پستی که در صفحه اینستاگرام خود به اشتراک گذاشته، با عکسی از خود که واکسن ایرانی را در دست دارد، اعلام کرد با وجود اقامت موقت در خارج کشور و در دسترس بودن واکسن تایید شده جهانی، برای حضور در تست انسانی واکسن ایرانی پیشقدم شده است.

او در این خصوص نوشت:

«سلام به روی ماه همگی.

با اینکه هر کس در هرکجای دنیا باشد، باید اولین واکسنی که در دسترس اوست تزریق کند، ولی من چند روز پیش از امکان تزریق یک واکسن نامدار جهانی گذشتم تا در کشور خودم در فاز سوم تست انسانی واکسن ایرانی برکت شرکت کنم. متاسفم که علیرغم اینکه در همان ماه‌های اول، برای شرکت در فاز اول هم اعلام آمادگی کردم، ولی همه شرایط حضور در آن مرحله را نداشتم. میهن عزیزم، ایران من! رنج و اندوه از چهره پر غرور مردمت دور باد. سرفراز بوده‌ای و سرفرازتر خواهی ماند. استوار بوده‌ای و استوارتر خواهی ماند. به پاس تلاش بی وقفه دانشمندان، پزشکان و محققانت سر تعظیم فرود می‌آورم. آن‌ها که ایثارگرانه در تمام این مدت وفا کردند و ملامت کشیدند.

به قول حافظ:

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم/ که در طریقت ما کافریست رنجیدن

و به قول ادیب نیشابوری:

همچو فرهاد بود کوه کنی پیشه ما/ کوه ما سینه ما، ناخن ما تیشه ما
بهر یک جرعه می‌منت ساقی نکشیم/ اشک ما باده ما، دیده ما شیشه ما

در یک قرن گذشته دو موسسه انستیتو پاستور و سرم سازی رازی از پیشگامان صنعت واکسن سازی ایران بوده اند. بیماری‌های مهلکی نظیر سل، دیفتیری، هپاتیت ب، فلج اطفال، سیاه سرفه، کزاز، سرخک در ایران، همگی با واکسن‌های ساخت داخل کشور مهار و کنترل شده اند. در اوایل دهه هشتاد، ایران علاوه بر تامین واکسن مورد نیاز داخلی، به نوزده کشور جهان واکسن صادر کرده است. در سال نود و پنج، ایران با مجوز سازمان بهداشت جهانی بعنوان تامین کننده واکسن فلج اطفال در منطقه خاورمیانه منصوب شده است.

طبق گزارش آژانس تحقیقات دفاعی سوئد در سال دوهزار و سه میلادی، ایران هیچگونه کمبودی در تولید واکسن یا ناتوانی در تامین نیاز‌های داخلی خود ندارد. در سال‌های همه گیری وبا، بیست و چهار میلیون دوز واکسن وبا در ایران ساخته شد. تاجایی که فرانسه که خود تولید کننده واکسن وبا بود به وارد کننده واکسن وبا از ایران تبدیل می‌شود. در دهه بیست خورشیدی واکسن آبله تولید انستیتو پاستور ایران به کشور‌های عراق، افغانستان و مصر صادر شده است.

طبق آمار یونیسف در سال‌های همه گیری بیماری سل پس از جنگ جهانی دوم، دویست و سی و هشت میلیون کودک از بیست ودو کشور جهان، از واکسن ب_ث_ژ ساخت ایران برای مقابله با این بیماری استفاده کرده اند.

درود بر ایران و صنعت معتبر و صدساله واکسن سازی اش.»

برچسب ها: هنرمندان
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان