تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

سقوط ارزش بیت کوین به پایین‌ترین سطح دو هفته اخیر

قیمت انواع ارز‌های شاخص دیجیتال امروز در روند معاملات در بازار‌های تجارت دیجیتال بین‌المللی تغییراتی را تجربه کرد.

کد خبر: ۹۷۱۶۵
۱۳:۰۱ - ۰۱ تير ۱۴۰۰

سقوط ارزش بیت کوین

دیدارنیوز ـ بانک مردم چین (PBOC) روز دوشنبه به موسسات مهم مالی کشور اعلام کرد که با افزایش احساسات منفی در بازار‌های رمزنگاری، تسهیل معاملات ارز مجازی را متوقف کنند.

این بانک در بیانیه‌ای گفت: «بانک‌ها نباید محصولات یا خدماتی مانند تجارت، تهاتر و تسویه حساب برای معاملات رمزنگاری را ارائه دهند. همچنین باید اطمینان حاصل کنند که حساب سرمایه مبادلات ارزی مجازی و فروشندگان خارج از بورس را شناسایی کرده و به موقع پیوند پرداخت وجوه معاملاتی را قطع می‌کنند.»

بعد از این بیانیه، ارز‌های رمزنگاری شده سقوط کردند، بیت کوین در حدود ۳۲ هزار دلار معامله شد و اتر برای اولین بار از ۲۳ مه (۲ خرداد) زیر ۲۰۰۰ دلار افت کرد.

با توجه به اینکه چین ممنوعیت‌های خود در زمینه استخراج ارز رمزنگاری شده را افزایش داده، بیت کوین به پایین‌ترین سطح دو هفته سقوط کرد.

بیت کوین

بیت کوین با نماد اختصاری BTC یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال است که با ارزش بازار حدود ۶۱۱.۲۳ میلیارد دلار، در رتبه ۱ بازار قرار داشته و سهم ۴۵.۰۸ درصدی از کل بازار را در اختیار دارد.

اتریوم

اتریوم با نماد اختصاری ETH یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال است که با ارزش بازار حدود ۲۲۶.۱ میلیارد دلار، در رتبه ۲ بازار قرار داشته و سهم ۱۶.۶۷ درصدی از کل بازار را در اختیار دارد.

تتر

تتر با نماد اختصاری USDT یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال است که با ارزش بازار حدود ۶۲.۵۲ میلیارد دلار، در رتبه ۳ بازار قرار داشته و سهم ۴.۶۱ درصدی از کل بازار را در اختیار دارد.

قیمت ارز‌های دیجیتالی

قیمت انواع ارز‌های دیجیتالی از جمله بیت کوین، اتریوم در یکم تیر را در ادامه این خبر ببینید:

ارز دیجیتال قیمت(دلار) قیمت(تومان)
بیت کوین 32,616 ۷۹۳,۷۰۴,۶۸۷
اتریوم 1,943 ۴۷,۲۹۱,۲۹۰
تتر 1 ۲۴,۳۴۶
بایننس کوین 282 ۶,۸۷۸,۹۵۳
کاردانو 1.20 ۲۹,۲۶۸
ریپل 0.61 ۱۵,۰۴۳
دوج کوین 0.19 ۴,۸۰۹
 ای یو اس دی کوین 1 ۲۴,۵۳۳

نرخ ارز‌های دیجیتال لحظه‌ای در حال تغییر است و اعداد جدول در زمان تنظیم این خبر ثبت شد.

برچسب ها: ارز دیجیتال
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها