تیتر امروز

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود

دیدار در ادامه سلسله گفت و گوهای خود درباره اعتراضات اخیر، به سراغ علی نوری، جامعه شناس رفته است. او می‌گوید:دولت باید از رؤسای تشکل‌ها، احزاب، انجمن‌های علمی، اصناف، ورزشکاران و همه افرادی که...
پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای

این صد و چهل و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

پیشنهاد AFC به ضرر استقلال و به کام پرسپولیس و تراکتور

کنفدراسیون فوتبال آسیا پیشنهاد برگزاری مسابقات مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان را به صورت متمرکز داد.

کد خبر: ۹۵۷۴۶
۱۳:۲۹ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۰

پیشنهاد AFC به ضرر استقلال و به کام پرسپولیس و تراکتور

دیدارنیوز - سیستم برگزاری مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۱ هنوز به صورت رسمی از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام نشده است.

طبق فرمول قبلی و اعلامی در برنامه AFC قبل از آغاز مسابقات، تکلیف میزبان های مرحله یک هشتم نهایی مشخص شده بود که به شرح زیر است:

استقلال(میزبان)- الهلال عربستان
استقلال تاجیکستان(میزبان)- پرسپولیس
النصر عربستان(میزبان)-تراکتور
شارجه(میزبان)- الوحده امارات

جوسازی سعودی ها برای گرفتن میزبانی استقلال

هنوز کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم رسمی خود را درباره میزبانی ها بعد از اتمام مرحله یک شانزدهم نهایی اعلام نکرده و انتظار می رود در ماه آینده در جلسه AFC همه چیز مشخص شود.
رسانه‌های سعودی حامی الهلال از ماه گذشته فشارهای خود را روی AFC آغاز کردند تا تلاش کنند میزبانی از استقلال گرفته شود و با خیال آسوده در زمین بی طرف بازی کنند.

مسئله بازی نمایندگان ایران و سعودی ها به دلیل اختلاف سیاسی با حضور تیم های کشورمان در مرحله گروهی در خاک عربستان به پایان رسید و سعودی ها در این زمینه بهانه ای ندارند.

به همین خاطر با ترفند جدید یعنی شیوع کرونا در ایران در تلاش هستند تا میزبانی استقلال را تحت الشعاع قرار دهند و AFC را قانع کنند تا تمام بازی ها را به صورت متمرکز برگزار کنند.

پیشنهاد AFC به ضرر استقلال

از منابع آگاه از کنفدراسیون فوتبال آسیا  خبرهای بدی در این زمینه به گوش می‌رسد و کنفدراسیون فوتبال آسیا می‌خواهد به بهانه تداوم شرایط کرونایی و برگزاری مسابقات گروهی به صورت موفقیت آمیز به شکل متمرکز همین شکل از برگزاری بازی ها را ادامه دهد و مسابقات مرحله یک هشتم و یک چهارم متمرکز شوند.

در صورت قطعی شدن این تصمیم از سوی AFC در میان تیم های ایرانی استقلال به دلیل از دست دادن میزبانی متضررترین تیم می شود و این تصمیم به نفع پرسپولیس و تراکتور میهمان می شود چون نباید در زمین رقبای خودشان بازی کنند.  

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
پرطرفدارترین ها