تیتر امروز

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند
در گفتگوی دیدار با یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل مطرح شد

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند

اگر ظرف چند روز آینده، نشستی اینچنینی صورت نگیرد، نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد که آیا ملاقات پوتین و ترامپ، موفقیت‌آمیز بوده یا خیر و اگر بوده تا چه میزان موفقیت به همراه داشته است.
در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در این مناسکِ ظاهری هویت به دست می‌آید، اما حقیقت، نه/ ارزش هر انسان به قدر اندیشه، شفقت و مهربانی او نسبت به مردم است
در سی‌وهشتمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

در این مناسکِ ظاهری هویت به دست می‌آید، اما حقیقت، نه/ ارزش هر انسان به قدر اندیشه، شفقت و مهربانی او نسبت به مردم است

در سی‌وهشتمین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با اربعین حسینی منتشر می‌شود با ناصر مهدوی، روشنفکر دینی و استاد دانشگاه با موضوع "اربعین در عصر حاضر" گفت‌و‌گو کردیم.

توحش، بیماری یا قحطی؟

کارگردان نمایش «توحش» که قرار است از اواخر خرداد روی صحنه برود معتقد است این اثر یک تراژدی است از رنج انسان مدرن.

کد خبر: ۹۵۷۳۶
۱۳:۰۹ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۰

توحش، بیماری یا قحطی؟

دیدارنیوز ـ حسین اناری کارگردان نمایش «توحش» که از ۳۰ خرداد در سالن شماره ۲ تماشاخانه مهرگان روی صحنه می‌رود درباره مضمون اصلی نمایش می‌گوید: درونمایه این نمایش درباره تغییر است. این که ما تغییر را تکامل ببینیم یا انقلاب. در حقیقت ماجرای اصلی در نگاه مخاطب و انتخاب او می‌گذرد که این تغییر را چگونه ببیند.

اناری در ادامه تصریح می‌کند: توحش نمایش ایرانی نیست. در واقع این نمایش مرز نمی‌شناسد و قائل به مرز‌های جغرافیایی نیست. محور اصلی داستان توحش زندگی یا رنج زنانه است. این کارگردان تئاتر درباره فرم اجرای اثر می‌گوید: این نمایش با آنچه از تئاتر رئال انتظار می‌رود فاصله قابل توجهی دارد و روی لبه تیغ حرکت می‌کند. توحش متنی امروزی دارد، اما قالب اجرای آن تراژدی انتخاب شده است.

او ادامه می‌دهد: با توجه به همین ساختار دولبه است که ما از ژانر تراژدی کمک گرفتیم. در حقیقت متن می‌طلبید که به صورت تراژدی اجرا شود. آثار نمایشی رئال به طور طبیعی در قالب درام ملودرام یا کمدی اجرا می‌شوند، اما از نظر من شاخص نمایش توحش این است که با وجود مضمون رئال آن در قالب تراژدی اجرا شود و شاید از این منظر به مذاق تماشاگر خوش نیاید و او را دچار مکث و تفکر کند.

این کارگردان تئاتر با اشاره به وضعیت رکود حاکم بر همه فضا‌های فرهنگی در شرایط کرونا می‌گوید: ما با امید پیش می‌رویم و تنها با این هدف که چراغ سالن روشن بماند سراغ اجرا‌های جدید می‌رویم. به هر ترتیب در شرایط کرونا و ظرفیت ۵۰ درصدی سالن‌ها امید ما به مخاطبی است که در هر شرایطی خوراک فرهنگی خود را تامین می‌کند و سراغ تئاتر می‌رود.

نمایش «توحش» نوشته علیرضا افشار نادری که حسین اناری آن را کارگردانی می‌کند درباره خانواده‌ای در شهری بی‌طرف است که از سمت شمال و جنوب درگیر جنگ و نزاع و قحطی می‌شود. پس از مرگ پدر و مادر، فرزندان این شهر... کمند کلبادی، محمد تاجیک، محمدپوریا هلالی، احسان صاحبدادی و هلیا هامرز در این نمایش ایفای نقش می‌کنند.

گزارش از وجیهه امیرخانی

برچسب ها: تئاتر هنرمندان
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد