تیتر امروز

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند
در گفتگوی دیدار با یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل مطرح شد

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند

اگر ظرف چند روز آینده، نشستی اینچنینی صورت نگیرد، نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد که آیا ملاقات پوتین و ترامپ، موفقیت‌آمیز بوده یا خیر و اگر بوده تا چه میزان موفقیت به همراه داشته است.
در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در این مناسکِ ظاهری هویت به دست می‌آید، اما حقیقت، نه/ ارزش هر انسان به قدر اندیشه، شفقت و مهربانی او نسبت به مردم است
در سی‌وهشتمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

در این مناسکِ ظاهری هویت به دست می‌آید، اما حقیقت، نه/ ارزش هر انسان به قدر اندیشه، شفقت و مهربانی او نسبت به مردم است

در سی‌وهشتمین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با اربعین حسینی منتشر می‌شود با ناصر مهدوی، روشنفکر دینی و استاد دانشگاه با موضوع "اربعین در عصر حاضر" گفت‌و‌گو کردیم.

دولتشاهی، شکیبا و طباطبایی روی صحنه تئاتر

سحر دولتشاهی، هوتن شکیبا و بهنوش طباطبایی روی صحنه تئاتر ظاهر می‌شوند. شکیبا و طباطبایی به عنوان نخستین بازیگران نمایش موزیکال «الیور توئیست» معرفی شدند و حسین پارسایی کارگردان، از گرامیداشت یاد «آتیلا پسیانی» بازیگر دور قبلی این نمایش، در سری جدید اجرا خبر داد.

کد خبر: ۱۸۸۶۴۶
۱۷:۲۷ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۴

دولتشاهی، شکیبا و طباطبایی روی صحنه تئاتر

دیدارنیوز: سحر دولتشاهی پس از هفت سال دوری از صحنه تئاتر، با حضور در نمایش «رامسس دوم» کاری از رضا گوران، در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود. هوتن شکیبا و بهنوش طباطبایی هم به عنوان نخستین بازیگران نمایش موزیکال «الیور توئیست» معرفی شدند و کارگردان آن از گرامیداشت یاد «آتیلا پسیانی» بازیگر دور قبلی این نمایش، در سری جدید اجرا خبر داد.

به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، نمایش «رامسس دوم» کاری از رضا گوران و تهیه‌کنندگی محمد قدس در روز‌های پایانی شهریورماه ۱۴۰۴ در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه خواهد رفت.

سحر دولتشاهی بازیگر تئاتر و سینما نیز به‌عنوان اولین بازیگر نمایش «رامسس دوم» معرفی شد. دولتشاهی پس از گذشت هفت سال از آخرین حضورش روی صحنه تئاتر، با این اثر در سالن اصلی تئاتر شهر روی صحنه می‌رود.

دولتشاهی، شکیبا و طباطبایی روی صحنه تئاتر

«رامسس دوم» نوشته سباستین تیری، کمدی‌سیاهی است با فضایی پرتعلیق و طنزآلود که مرز میان واقعیت و توهم را به چالش می‌کشد.

«الیور توئیست» به یاد «آتیلا پسیانی» روی صحنه میرود/ معرفی بازیگران اصلی

هوتن شکیبا و بهنوش طباطبایی به عنوان نخستین بازیگران نمایش موزیکال «الیور توئیست» معرفی شدند و حسین پارسایی کارگردان، از گرامیداشت یاد «آتیلا پسیانی» بازیگر دور قبلی این نمایش، در سری جدید اجرا خبر داد.

دور جدید اجرای موزیکال «الیور توئیست» به کارگردانی حسین پارسایی و تهیه‌کنندگی جلیل کیا، پاییز امسال در ابعادی گسترده‌تر و با طراحی‌های هنری بدیع و متفاوت روی صحنه خواهد رفت.

در روز‌های گذشته هوتن شکیبا (در نقش «فاگین») و بهنوش طباطبایی (در نقش «نانسی») به عنوان بازیگران این نمایش موزیکال معرفی و رونمایی شدند.

دولتشاهی، شکیبا و طباطبایی روی صحنه تئاتر

به گفته دست اندرکاران این اثر، نسخه جدید نمایش، وفادار به متن اصلی و ساختار نمایشی سال ۹۶ با تاکید بر اصول اخلاقی، دغدغه‌ها و نابرابری‌های اجتماعی در نمایشنامه و ترانه‌ها تغییرات جزئی داشته و از نظر طراحی‌های هنری تفاوت‌های چشمگیری با اجرای پیشین دارد.

حسین پارسایی با گرامیداشت یاد و خاطره زنده‌یاد آتیلا پسیانی که در دور اول اجرای این نمایش، نقشی بسیار تأثیرگذار داشت، اعلام کرد: ضمن تشکر از بازیگران و همکاران قبلی «در این بازتولید افتخار همکاری با گروهی از بازیگران جدید را دارم که به مرور معرفی خواهند شد.»

به گفته او، نقش‌های اصلی کودکان همچون «الیور» و «داجر ناقلا» به همراه گروه هنرجویان کودک، بیش از شش ماه تمرین و آموزش فشرده را پشت سر گذاشته‌اند تا آماده اجرای صحنه‌های گوناگون نمایش شوند.

این پروژه با حضور جمعی از هنرمندان جوان و دانشجویان علاقه‌مند پیش می‌رود و در بخش‌های مختلف اجرا مشارکت دارند.

پارسایی ابراز امیدواری کرد که این اجرای تازه، همچون سال ۹۶، با استقبال گسترده تماشاگران روبه‌رو شود و تجربه‌ای ماندگار برای علاقه‌مندان تئاتر موزیکال رقم بزند.

کامران رسول‌زاده و محمدرضا کوهستانی ترانه سرایان این موزیکال هستند.

آغاز اجرای «خَط چشم» در سالن استاد انتظامی از ۲۶ مرداد

اجرای نمایش «خَط چشم» به کارگردانی نازنین سالاری‌فر و تهیه‌کنندگی سجاد افشاریان از عصر یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران آغاز می‌شود.

متن «خَط چشم» بر اساس اثر «کودک مدفون» نوشتهٔ سم شپارد نوشته شده است.

نیما زنده روحیان، ریحانه سادات حسینی، امیر نجاتی، غزل زهرایی، الهه عبدی و یاسمن مومنی در این نمایش روی صحنه می‌روند.

دولتشاهی، شکیبا و طباطبایی روی صحنه تئاتر

در خلاصه داستان این نمایش آمده است: «وصلهٔ ناجور وصلهٔ ناجوره، هر چی زودتر حذفش کنی برای خونواده بهتره»

این نمایش، پیش‌تر در هشتمین جشنوارهٔ ملی تئاتر اردیبهشت جوایز اصلی را به دست آورد.

از عوامل نمایش می‌توان به دستیار کارگردان، برنامه‌ریز: طلا بهادری، گروه کارگردانی: سپینود اسدزاده تبریزی، بیژن فاتحی، امیررضا نجاری، طراح صحنه: نازنین سالاری‌فر، طراح گریم: بهار کلاهی، سرپرست مجریان گریم: پرنیا بدیعی، مجری گریم: آیرا مطلق، عسل عبیدی، طراح لباس: یاسمن دلیری، طراح گرافیک: حامد فرهی، آهنگساز، طراح صدا: روح‌الله محجوب، مدیر تولید: سجاد علی‌آبادی، طراح نور: صالح جوشن، عکاس، فیلمبردار: سیدسامیار سیدزاده اشاره کرد.

آغاز اجرای نمایش «وودوو»؛ روایت کابوسی گروتسک از یک عروسک طلسم‌شده

نمایش «وودوو» سومین اثر نمایشی میثم مظفری به عنوان کارگردان، از اوایل شهریورماه در سالن اصلی تالار مولوی به روی صحنه می‌رود. 

این اثر نمایشی، در سبک گروتسک و با خلق فضایی خارج از محدودیت‌های زمانی و مکانی، تجربه‌ای متفاوت و غیرمعمول را برای علاقه‌مندان تئاتر رقم می‌زند. «وودوو» داستان پسر جوانی را روایت می‌کند که در رویایی عجیب، با یک عروسک طلسم‌شده همزادپنداری می‌کند. او در خانه و خانواده‌ای زندگی می‌کند که هیچ‌چیز در آن به روال عادی پیش نمی‌رود.

 میثم مظفری پیش از این نمایش‌های «ژیمناستیک تکه پاره‌ها» و «زاغ» را روی صحنه برده همچنین آخرین نمایشنامه او با عنوان «مام‌آرت» زمستان سال گذشته به روی صحنه رفت.

در این نمایش، بازیگرانی، چون آرش رستم‌بیگی، غزاله نیر، محمد رستمی، پویا رجبی، هژا محمودیان و مسعود محمدی به ایفای نقش می‌پردازند. گروه اجرایی امیدوار است با فضاسازی منحصر‌به‌فرد، طراحی صحنه خاص و اجرای متفاوت، تماشاگران را با جهانی تازه و پر از تعلیق و شگفتی روبه‌رو کند.

دولتشاهی، شکیبا و طباطبایی روی صحنه تئاتر

بررسی نمایشنامه «آتش‌سوزی‌ها» در خانه تمرین شمس

هشتمین نشست از سلسله نشست‌های دوشنبه‌های کتاب، دوشنبه (۲۷ مرداد) ساعت ۱۹ با موضوع‌محوری نمایشنامه «آتش‌سوزی‌ها» نوشته وجدی معود و ترجمه محمدرضا خاکی برگزار می‌شود.

در این نشست، محمدرضا خاکی، مترجم اثر، پژوهشگر، نویسنده و کارگردان تئاتر، به سخنرانی درباره ویژگی‌ها و مفاهیم این نمایشنامه خواهد پرداخت.

«آتش‌سوزی‌ها» یکی از شناخته‌شده‌ترین آثار وجدی معود، نویسنده و کارگردان کانادایی-لبنانی است که با ساختاری روایی و فضایی شاعرانه، داستانی پرکشش درباره هویت، جنگ و میراث خانوادگی روایت می‌کند. این نشست در خانه تمرین شمس به نشانی چهارراه ولیعصر، خیابان رازی، کوچه گودرز، بن‌بست اختصاصی، پلاک ۴ برگزار می‌شود و حضور برای علاقه‌مندان آزاد و رایگان است.

دولتشاهی، شکیبا و طباطبایی روی صحنه تئاتر

«ایفل» به مجموعه تئاتر لبخند می‌رود

نمایش «ایفل» به نویسندگی علی صفری و کارگردانی رها حاجی زینل شهریور ماه سال جاری در مجموعه تئاتر لبخند روی صحنه خواهد رفت. جواد راهزانی تهیه کنندگی نمایش ایفل را بر عهده داشته و آرش فصیح در مقام مجری طرح در این اثر همکاری می‌کند. 

ایفل روایتی درباره مهاجرت دو زن ایرانی به کشور فرانسه است، مهاجرتی که برای یکی از آنها موفقیت‌آمیز بوده و دیگری در تهران می‌ماند، این نمایش داستان چالش‌هاو سختی‌های مهاجرت را به نمایش می‌گذارد. این اثر براساس داستانی واقعی به نگارش در آمده است. 

آوا گنجی و رها حاجی زینل به عنوان بازیگران نمایش شهریور ماه امسال روی صحنهمجموعه تئاتر لبخند خواهند رفت. امیر پناهی در مقام طراح صحنه، پدرام رضوانی به عنوان طراح نور، رضا جاویدی در مقام طراح گرافیک و عکاس، رها بیگلو به عنوان طراح لباس و گریم و رضا سکوتی بهعنوان مدیر صحنه نمایش ایفل را همراهی می‌کنند. 

این نمایش تازه‌ترین فعالیت گروه تئاتر سه گانه است، این گروه پیش از این آثاری همچون هودولومور، آشویتس زنان، کرونوس، برلین ۱۰:۱۰، کباب، فرمالیته، مرگیزدگرد، مسافران، قرار ملاقات، مجنونین همیشگی، آخرین نبرد را روی صحنه برده است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ مرداد
امروز شنبه ۲۵ مرداد
امروز شنبه ۲۵ مرداد
امروز شنبه ۲۵ مرداد