تیتر امروز

سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.
تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...

درخواست سازمان ملل از امارات برای آزادی ۵ فعال حقوق بشر

مخبر ویژه سازمان ملل از دولت امارات خواست هرچه سریعتر پنج فعال مدافع حقوق بشر را آزاد کند.

کد خبر: ۹۵۴۹۷
۱۱:۲۲ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۰

درخواست سازمان ملل از امارات برای آزادی ۵ فعال حقوق بشر

دیدارنیوز -  به نقل از خبرگزاری رویترز عربی، مخبر ویژه سازمان ملل، دولت امارات را تشویق کرد هرچه سریع‌تر پنج فعال مدافع حقوق بشر را پس از هشت سال بازداشت در شرایط سخت، آزاد کند.

این فعالان محبوس "محمد المنصوری"، "حسن محمد الحمد"، "حافظ راشد عبدالله العویس"، "علی سعید الکندی" و "سالم حمدون الشحی" هستند که در پرونده مشهور به "امارات ۹۴" در کنار ۸۹ وکیل، چهره آکادمیک و مدافع حقوق بشر دیگر، به اتهام برنامه‌ریزی علیه حاکمیت در ژوئیه ۲۰۱۳ به ۱۰ سال حبس محکوم شدند.

ماری لولر، مخبر ویژه سازمان ملل در مورد وضعیت مدافعان حقوق بشر اظهار کرد: حکم‌های صادر شده در مورد آنها بسیار سختگیرانه هستند و کارگروه سازمان ملل در رابطه با بازداشت‌های ظالمانه اعلام کرد که بازداشت آنها ظالمانه بوده و در وهله اول آنها نباید بازداشت می‌شدند زیرا آنها کاملا قانونی در حال انجام کارهایی بوده‌اند که از آزادی‌های تضمین شده برای همه محسوب می‌شوند.

دفتر اطلاع‌رسانی دولت امارات واکنشی نشان نداد، پیش از این نیز مقامات اماراتی با رد اتهام‌های مطرح شده آنها را "اشتباه" توصیف کرده بودند.

لولر در ادامه گفت: ادعاهای نگران‌کننده‌ای وجود دارند که آنها مدت‌های طولانی است در سلول انفرادی به سر می‌برند و این حالت ممکن است به سطح شکنجه رسیده باشد.

گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد وضعیت مدافعان حقوق بشر افزود: همچنین طبق برخی ادعاهای دیگر، آنها در دمای ۴۰ درجه سانتیگراد بدون سیستم تهویه هوا رها شده‌اند و علاوه بر این برای محروم کردن زندانیان از نور روز پنجره‌ها پوشانده شده‌اند.

این مسؤول سازمان ملل در پایان گفت: اینکه به این زندانی‌ها اجازه داده نمی‌شود از یک کارشناس حقوقی مشورت بگیرند و یا اینکه فرصت کمی به آنها داده می‌شود، می‌تواند به منزله نقض حقوق آنها برای یک محاکمه پاک و شفاف باشد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی