تیتر امروز

اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)
از چشم جهان (۱۵۱)

اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)

در قسمت اول مقاله «اندیشکده آمریکایی: برای شکست روسیه در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد» به دو مساله اشاره شد و در این مطلب، سه مساله راهبردی دیگر و پایانی را می‌خوانید.
عصر ابراهیم تمام شد
افاضات اضافه

عصر ابراهیم تمام شد

در هفته‌ای که گذشت یک حادثه کشور را تحت تاثیر قرار داد و عوام‌الملک از حالا تا اطلاع ثانوی می‌خواهد خاطرات روزانه‌اش را در دفترچه‌ای بنویسد که قرار است تا بعد از مرگش مخفی بماند.
مجلس یادبود برای شهید رئیسی/ پیکر شهید موسوی در حرم عبدالعظیم آرام گرفت +ویدیو
مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر شهدای سانحه ورزقان برگزار شد

مجلس یادبود برای شهید رئیسی/ پیکر شهید موسوی در حرم عبدالعظیم آرام گرفت +ویدیو

پس از سانحه تلخ و شوکه‌کننده سقوط بالگرد ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور و حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران که امام جمعه تبریز و استاندار آذربایجان شرقی و همراهان در آن حضور داشتند، پیکر...

ادامه آموزش مجازی دانشگاه‌ها پس از کرونا

رئیس کارگروه یادگیری الکترونیک وزارت علوم گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد استادان و دانشجویان کشور از ادامه یافتن کلاس‌های مجازی حتی بعد از کرونا رضایت کافی دارند.

کد خبر: ۹۵۱۶۶
۱۳:۲۸ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۰

آموزش مجازی دانشگاه‌ها پس از کرونا | صدور مجوز ۵۰ درصدی برای برگزاری کلاس‌های غیرحضوری

دیدارنیوز ـ علی‌اکبر صفوی رئیس کارگروه یادگیری الکترونیک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره قابلیت استفاده مجدد از آموزش‌های الکترونیکی در کنار آموزش‌های حضوری بعد از بازگشایی دانشگاه‌ها اظهار کرد: وزارت علوم در خصوص اعمال سیاست‌های دانشگاه‌ها برای نحوه اجرای آموزش‌ها از اول مهر تصمیم‌گیری خواهد کرد.

وی افزود: به دلیل اینکه زیرساخت‌های خوبی در آموزش‌های الکترونیکی ایجاد شده و محتواهای خوبی هم در این زمینه از سوی دانشگاه‌ها تولید شده، شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم در اسفند ۹۹ نظام‌نامه جدید آموزش عالی را مصوب و ابلاغ کرده است.

صفوی تصریح کرد: در نظام‌نامه فوق نوشته شده که دانشگاه‌ها مجازند بین ۳۰ تا ۵۰ درصد از برنامه‌های حضوری خود را حتی بعد از کرونا به صورت الکترونیکی انجام دهند. البته در این زمینه سطح‌بندی‌هایی هم وجود دارد، برای مثال دانشگاه‌های سطح یک ۵۰ درصد و دانشگاه‌های سطح دو ۳۰ درصد می‌توانند این آیین‌نامه را اجرا کنند.

رئیس کارگروه یادگیری الکترونیک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: در حال حاضر استادان مهارت کافی را درخصوص برگزاری کلاس‌های مجازی کسب کرده‌اند و دانشگاه‌ها هم محتوای زیادی تولید کرده‌اند، بنابراین دانشگاه‌ها مجازند حتی بعد از دوران کرونا ۵۰ درصد آموزش‌ها را به صورت مجازی پیش ببرند.

دروس کم‌اهمیت مجازی برگزار شوند

صفوی گفت: دانشگاه‌ها می‌توانند دروس کم‌اهمیت‌تر خود را از قبیل دروس نظری در ترم آینده مجازی برگزار کنند و در مقابل به برگزاری دروس مهم‌تر مانند دروس عملی اقدام کنند. درباره هیچ سیاست واضحی که به صورت ویژه طراحی شده باشد در حال حاضر مذاکره نشده است، اما متناسب با آن باید دید که آیا کشور توان لازم را در خصوص واکسیناسیون تمامی دانشجویان تا مهر دارد یا خیر. در صورت تحقق این امر، وزارت علوم تا مهر سناریوهای گوناگونی را برای برگزاری کلاس‌های عملی در نظر می‌گیرد و آن‌ها را به دانشگاه‌ها ابلاغ می‌کند.

وی در پایان بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد استادان و دانشجویان کشور از ادامه یافتن کلاس‌های مجازی حتی بعد از کرونا رضایت کافی دارند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی