تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
مدیرکل فرهنگی اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد

استفاده رایگان بازنشستگان از دوره‌های فنی و حرفه‌ای در مراکز دولتی

مدیرکل فرهنگی اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری گفت: بازنشستگان، همسر و فرزندان آن‌ها می‌توانند از خدمات آموزشی مراکز دولتی آموزش فنی و حرفه‌ای (درصورت داشتن ظرفیت) به صورت رایگان و در آموزشگاه‌های آزاد (دارای مجوز از سازمان فنی و حرفه ای) با ارائه ۵ تا ۳۰ درصد تخفیف استفاده کنند.

کد خبر: ۹۵۱۴۳
۱۲:۴۸ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۰

بازنشستگان و استفاده از دوره‌های فنی و حرفه‌ای

دیدارنیوز ـ به گزارش صندوق بازنشستگی کشوری، محمود مرتضایی‌فرد افزود: به دنبال امضای تفاهم نامه همکاری بین صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در راستای «اجرای آموزش‌های مهارتی برای بازنشستگان، همسر و فرزندان» این صندوق در اردیبهشت ماه امسال، کارگروهی برای تعیین جزئیات، تدوین دستورالعمل‌های لازم و شیوه‌های عملیاتی شدن این تفاهم نامه تشکیل شد.

وی ادامه داد: برهمین اساس، بازنشستگان و وظیفه بگیران تحت پوشش این صندوق از هم اکنون می‌توانند به درگاه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی sabasrm.ir مراجعه و از جزئیات این طرح به عنوان «بسته سیزدهم طرح یاری» مطلع شوند.

مرتضایی فرد با اشاره به کلیات این طرح گفت: این طرح در مراکز دولتی آموزش فنی و حرفه‌ای (در صورت داشتن ظرفیت) به صورت رایگان و در آموزشگاه‌های آزاد (دارای مجوز از سازمان فنی و حرفه ای) با ارائه ۵ تا ۳۰ درصد تخفیف اجرا می‌شود.

وی یادآور شد: این امکان برای خانه‌های امید نیز وجود دارد که در صورت وجود متقاضی و تجهیزات متناسب با دوره مورد نظر، چنین دوره‌های آموزشی با تخفیف مناسب در آن‌ها برگزار شود.

مرتضایی فرد همچنین با اشاره به فرآیند ثبت نام و استفاده از دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای گفت: ابتدا متقاضیان می‌توانند به مدیریت استانی صندوق بازنشستگی کشوری برای اخذ معرفی نامه مربوطه جهت ثبت نام دوره مورد نظر خود در مراکز فنی حرفه‌ای یا آموزشگاه‌های آزاد مراجعه یا از سیستم استعلام الکترونیکی تحت وب استفاده کنند.

وی ادامه داد: پس از دریافت معرفی نامه، فرد متقاضی باید به مراکز دولتی یا آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای مراجعه و نسبت به تکمیل فرم‌های مربوط به ثبت نام و پرداخت هزینه‌های مصوب پس از کسر درصد تخفیف برای آموزشگاه‌های خصوصی اقدام کرده یا از روش الکترونیکی استفاده کند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: سالمندان
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها