
با اعلام رسمی وزیر خارجه عمان صورت گرفت
مذاکرات ایران و آمریکا به تعویق افتاد/ ایران: تعویق به پیشنهاد عمان بود
دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در رم ایتالیا که قرار بود روز شنبه ۱۳ اردیبهشتماه برگزار شود، به تعویق افتاد.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: هنوز هیچ تصمیم قطعی برای تمدید مهلت ثبتنام متقاضیان در سایت املاک و اسکان گرفته نشده است.
دیدارنیوز ـ محمود محمودزاده، معاون وزیر راه و شهرسازی، با بیان اینکه فردا آخرین مهلت ثبت نام در سامانه املاک و اسکان کشور است، گفت: هنوز هیچ تصمیم قطعی برای تمدید مهلت ثبت نام متقاضیان در سامانه املاک و اسکان گرفته نشده است.
او ادامه داد: روز شنبه درباره این موضوع تصمیمگیری خواهد شد. پیشنهاد دادهایم که ثبتنام در سامانه املاک و اسکان تا مهر تمدید شود، اما هنوز درباره این موضوع تصمیمی گرفته نشده است.
او با اشاره به اینکه متقاضیان تا ساعت ۲۴ امشب مهلت دارند که در سایت املاک و اسکان ثبتنام کنند، بیان کرد: از ساعت ۲۴ فردا ۱۹ خرداد سامانه املاک و اسکان بسته خواهد شد.