تیتر امروز

فصل ساماندهی قوانین فرار رسیده است
ابوالقاسم جراره در گفت‌وگو با «دیدارنیوز»:

فصل ساماندهی قوانین فرار رسیده است

یکی از نامزدها دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی معتقد است که با توجه به انباشت قوانین، در دوره بعدی نمایندگان باید آنها را ساماندهی کنند.
رحمن قهرمان پور: دانشگاه نقش مهمی در جهت‌دهی افکار عمومی آمریکا دارند/ طولانی شدن جنگ غزه یکی از دلایل اعتراضات در آمریکا است
بررسی اعتراضات ضد اسرائیلی دانشگاه‌های آمریکا در گفت‌وگو با یک کارشناس بین‌الملل

رحمن قهرمان پور: دانشگاه نقش مهمی در جهت‌دهی افکار عمومی آمریکا دارند/ طولانی شدن جنگ غزه یکی از دلایل اعتراضات در آمریکا است

تظاهرات دانشجویان و اساتید چندین دانشگاه در سراسر آمریکا در اعتراض به جنایات اسرائیل علیه مردم غزه، بهانه گفت‌وگوی دیدارنیوز با رحمن قهرمان‌پور کارشناس مسائل بین‌الملل بود.

«جدایی» اصغر فرهادی؛ پنجمین پدر ماندگار تاریخ سینما/ من که می‌فهمم اون پدرمه…

شخصیت پدر در فیلم سینمایی «جدایی نادر از سیمین» به عنوان پنجمین پدر ماندگار تاریخ سینما و بالاتر از آثار کلاسیک «کشتن مرغ مقلد» رابرت مالیگن و «دزدان دوچرخه» ویتوریو دسیکا برگزیده شد.

کد خبر: ۹۴۷۳۷
۱۱:۴۵ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۰

اصغر فرهادی؛جدایی، پنجمین پدر ماندگار تاریخ سینما

دیدارنیوز ـ پایگاه اینترنتی روزنامه شیکاگو تریبیون با بازنشر گزارش سایت استکر ۲۵ فیلم برتر تاریخ سینما را با موضوع ماندگارترین پدر‌ها را معرفی کرده است که در این فهرست نام فیلم برنده اسکار «جدایی نادر از سیمین» در رده پنجم به چشم می‌خورد.

فیلم تحسین‌شده اصغر فرهادی با نمره ۸.۳ کاربران سایت معتبر آی‌ام‌دی‌بی و امتیاز ۹۵ متاسکور داستان زوجی از طبقه متوسط ایران را روایت می‌کند که با وجود داشتن یک دختر نوجوان، در گیر و دار پایان دادن به زندگی مشترک خود هستند. مرد برای مراقبت از پدر پیرش یک پرستار زن استخدام می‌کند و... از مهم‌ترین دیالوگ‌های «جدایی» می‌توان به گفتگوی سیمین و نادر در جلسه دادگاه اشاره کرد. سیمین: اون می‌فهمه که تو پدرشی؟ نادر: من که می‌فهمم اون پدرمه!

«جدایی نادر از سیمین» پنجمین فیلم فرهادی در مقام کارگردان محصول سال ۸۹ است. لیلا حاتمی، پیمان معادی، شهاب حسینی، ساره بیات، سارینا فرهادی، بابک کریمی، علی‌اصغر شهبازی، کیمیا حسینی، حمید جانانه، شیرین یزدان‌بخش و مریلا زارعی بازیگران این فیلم تحسین‌شده ۱۲۳ دقیقه‌ای هستند که علاوه بر بردن جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی‌زبان، نامزد دریافت اسکار بهترین فیلمنامه هم شد، اما آن را به «نیمه‌شب در پارس» وودی آلن واگذار کرد.

برترین پدر تاریخ سینما طبعا باید مربوط به یکی از برترین فیلم‌های تاریخ سینما باشد؛ دن کورلئونه با بازی مارلون براندو در نخستین «پدرخوانده» فرانسیس فورد کوپولا محصول ۱۹۷۲. شخصیت‌های پدر در «جنگ‌های ستاره‌ای» جورج لوکاس، «زندگی زیباست» روبرتو بنینی و «انگل» بونگ جون-هو (هر دو برنده اسکار بهترین فیلم خارجی‌زبان یا بین‌المللی) هم بالاتر از «جدایی نادر از سیمین» فرهادی در رده‌های دوم تا چهارم ایستاده‌اند.

«دزدان دوچرخه» ویتوریو دسیکا، «زیستن» آکیرا کوروساوا، «ایندیانا جونز و آخرین جنگ صلیبی» استیون اسپیلبرگ، «خون به‌پا می‌شود» پل تامس اندرسن و «کشتن مرغ مقلد» رابرت مالیگن هم فیلم‌های ششم تا دهم رده‌بندی برترین پدر‌های تاریخ سینما هستند. در این فهرست نام فیلم‌هایی، چون «یافتن نمو»، «در جستجوی خوشبختی»، «ربوده‌شده»، «خانواده اشرافی تننبام»، «حصارها»، «پدر عروس»، «عروسی مانسون» و «دیپان» هم به چشم می‌خورد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی