تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

آیا دیابت عامل شیوع قارچ سیاه در هند است؟

موارد ابتلا به قارچ سیاه در هند پیش از همه گیری کووید-۱۹ بیش از دیگر نقاط جهان بوده است. موکورمایکوزیس به میزان قابل توجهی با دیابت کنترل نشده ارتباط دارد و بسیاری از مردم هند به دیابت دچار هستند.

کد خبر: ۹۴۶۲۸
۱۳:۲۰ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۰

قارچ سیاه دیابت قندخون کرونا هندوستان

دیدارنیوز: حدود ۱۲ هزار مورد ابتلا به "قارچ سیاه" در هند گزارش شده که بیشتر این موارد در بهبودیافتگان بیماری کووید-۱۹ بوده است.

احتمال ابتلا به عفونت قارچ سیاه به طور معمول بسیار نادر است و میزان مرگ و میر ناشی از آن حدود ۵۰ درصد است. برخی کارشناسان پزشکی بر این باورند که موارد ابتلا به این نوع عفونت در هند به دلیل شیوع بیماری دیابت است.

پیش از آغاز همه گیری کووید-۱۹ حداقل ۳۸ کشور جهان مواردی از ابتلا به موکورمایکوزیس موسوم به قارچ سیاه را گزارش کرده اند. هند و پاکستان بالاترین نرخ ابتلا را داشته اند که سالانه حدود ۱۴۰ مورد به ازای یک میلیون نفر بوده است.

دکتر دیوید دنینگ متخصص عفونت‌های قارچی از دانشگاه منچستر گفت: موارد ابتلا به قارچ سیاه در هند پیش از همه گیری کووید-۱۹ بیش از دیگر نقاط جهان بوده است. موکورمایکوزیس به میزان قابل توجهی با دیابت کنترل نشده ارتباط دارد و بسیاری از مردم هند به دیابت دچار هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری بی بی سی، در مطالعه‌ای که به تازگی در سطح جهان انجام گرفته مشخص شد، در بیماران بهبود یافته کووید-۱۹ حدود ۹۴ درصد از افراد مبتلا به این عفونت قارچی دچار بیماری دیابت نیز بوده‌اند که حدود ۷۱ درصد این موارد مربوط به هند بوده است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا هند
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی