
پس از چند رو تنش و درگیری میان هند و پاکستان، اسلامآباد و دهلینو با برقراری فوری آتشبس موافقت کردهاند.
دیدارنیوز: وزیر خارجه پاکستان دقایقی پس از اظهارات دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا در شبکه ایکس از آتشبس با هند خبر داد.
«محمد اسحاق دار» وزیر خارجه پاکستان در شبکه ایکس اظهار داشت: پاکستان و هند با برقراری فوری آتشبس موافقت کردهاند.
وی همچنین افزود: پاکستان همواره در تلاش برای صلح و امنیت در منطقه بوده، بدون آنکه از حاکمیت و تمامیت ارضی خود چشمپوشی کند!
این اظهارات در شبکه ایکس درحالی اعلام شد که پیشتر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در شبکه ایکس نوشت پس از یک شب طولانی از مذاکرات با میانجیگری ایالات متحده، خوشحالم اعلام کنم که هند و پاکستان با یک آتشبس کامل و فوری موافقت کردهاند.
رئیس جمهور آمریکا اظهار داشت به هر دو کشور بابت استفاده از عقل سلیم و هوش فراوان تبریک میگویم. از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم!
تنشهای اخیر پس از حملهای در منطقه کشمیر تحت کنترل هند در ۲۲ آوریل آغاز شد که منجر به کشته شدن ۲۶ گردشگر هندی شد. هند پاکستان را مسئول این حمله دانسته، اما اسلامآباد این اتهام را رد کرده است.