تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

خطر بروز پیک پنجم کرونا در کشور/ واکسیناسیون به معنای عدم ابتلا به کرونا نیست

رییس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا گفت: استعداد بروز پیک‌های بعدی بیماری تا افزایش پوشش واکسیناسیون و عدم گسترش پروتکل‌های بهداشتی همچنان هست به ویژه آنکه هنوز نگرانی درباره واریانت‌های جدید بیماری وجود دارد.

کد خبر: ۹۴۶۱۶
۱۱:۳۹ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۰

خطر بروز پیک پنجم کرونا

دیدارنیوز ـ دکتر حمید سوری رییس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا با اشاره به کاهش پیک چهارم کرونا گفت: مدیریت ما در پیک چهارم اپیدمی کرونا نسبت به کشور‌هایی که درگیر واریانت بریتانیایی بودند، موفق‌تر بوده است.

او گفت: درست است که حتی یک مورد مرگ ناشی از کرونا هم برای ما زیاد است، اما نسبت به کشور‌هایی که مرگ بیش از ۱۰۰۰ نفر در روز را به خاطر واریانت انگلیسی تجربه کردند، سهم مرگ خیلی پایین‌تری داشتیم.

به گفته دکتر سوری، علت این توفیق، اول افزایش تجربه کادر درمان و دوم به دلیل تاکید بیشتر بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی بوده است.

پیش‌بینی شرایط در روز‌های آتی

رییس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا درباره پیش‌بینی شرایط بیماری در روز‌های آتی اظهار کرد: اکنون شرایط اپیدمی تابع چند نکته مهم است. بخشی از آن بستگی به سیاست‌گذاری‌ها و ساده‌انگاری در رعایت برخی از آن‌ها همچون آزاد گذاشتن سفرها، عدم رعایت پروتکل‌ها، افزایش پوشش واکسیناسیون، شنایایی طغیان‌های جدید بیماری با واریانت‌های جدید و... دارد و بخشی دیگر نیز مستقیما وابسته به رفتار مردم است.

سوری تاکید کرد: نباید فراموش کنیم تعداد مرگ‌های روزانه ناشی از کرونا چقدر است و باید بدانیم حتی اگر واکسن تزریق کرده باشیم، به معنای عدم ابتلا به بیماری نیست. بلکه احتمال مرگ و بستری در صورت ابتلا کاهش می‌یابد؛ بنابراین باید رعایت‌ها ادامه داشته باشد.

وضعیت کرونا در روز‌های نزدیک انتخابات

سوری درباره وضعیت بیماری در روز‌های منتهی به انتخابات ریاست جمهوری و پس از آن تصریح کرد: طبیعتا اگر موارد بهداشتی نظیر فاصله‌گذاری اجتماعی، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و... صورت نگیرد، احتمال اینکه شاهد طغیان بیماری باشیم وجود دارد. همه چیز وابسته به رفتار ماست به طور کلی هر تجمعی می‌تواند خطرناک باشد، ولی هدف از رعایت نکات بهداشتی به حداقل رساندن خطرات است.

بروز پیک پنجم و نگرانی از واریانت‌های جدید

این اپیدمیولوژیست درباره زمان تغییر سوش غالب کشور از بریتانیایی به سایر جهش‌ها بیان کرد: موارد جهش جدید بیماری، چون عمدتا در مناطق مرزی رخ داده است بستگی به این دارد که سرعت انتشار بیماری با توجه به اقدامات بومی استان‌ها و سرعت عمل مدیریت آن‌ها چقدر باشد.

دکتر سوری تاکید کرد: باید بتوانیم سرعت انتشار بیماری را از کانون‌های آلودگی کاهش دهیم تا فرصت کافی برای مقابله با جهش‌ها ایجاد شود و برنامه‌ریزی‌ها توسط همه نهاد‌های استانی اجرایی شود تا تکثیر بیماری با ویروس‌های جهش یافته کندتر رخ دهد.

وی درباره احتمال بروز پیک پنجم کرونا اظهار کرد: استعداد بروز پیک‌های بعدی تا افزایش پوشش واکسیناسیون و عدم گسترش پروتکل‌های بهداشتی همچنان وجود دارد، به ویژه آنکه نگرانی درباره واریانت‌های جدید بیماری همچنان وجود دارد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی