تیتر امروز

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست
گفت و گوی دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» با معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست

دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های «پشت صحنه» میزبان محمد مهدی تندگویان، معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان بود. این گفت و گو را ببینید و بخوانید.
مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود
نگاهی به آنچه که در دهمین سالگرد تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران گذشت

مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود

آیین دهمین سال تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران، همراه با تجلیل از مؤسس این انجمن، مجتبی مقصودی به همت انجمن علمی مطالعات صلح ایران، خانه اندیشمندان علوم انسانی و با همکاری جمعی از انجمن‌های...

قطر دلیل عدم توافق با اسرائیل را اعلام کرد

شیخ محمد بن عبدالرحمان آل ثانی وزیر امور خارجه قطر روز جمعه در گفت و گو با سی ان بی سی گفت که سازش بین کشورش ورژیم صهیونیستی در گرو حل جدال بین دو طرف اسرائیلی و فلسطینی است اما دوحه در نهایت نوری در افق این تونل تاریک نمی بیند.

کد خبر: ۹۴۵۷۳
۱۴:۴۴ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۰

قطر دلیل عدم توافق با اسرائیل را اعلام کرد

دیدارنیوز - به گزارش سی ان بی سی (CNBC) وزیر امور خارجه قطر در حاشیه کنفرانس اقتصاد بین المللی سن پترزبورگ روسیه افزود: علت اینکه دوحه روابطی با اسرائیل برقرار نمی کند اشغال سرزمین های فلسطینیان است.

محمد بن عبدالرحمن تصریح کرد: علت همچنان پابرجاست و هیچ گامی به سوی صلح وجود ندارد و ما نوری در انتهای این تونل تاریک نمی بینیم.

وزیر خارجه قطر بر این باور است که «ابتدا باید درباره این جدال بحث کرد بعد از آن گام ها به سوی صلح با اسرائیل برداشته شود.»

برخی منابع مانند الجزیره قطر چنین گزارش کردند که محمد بن عبدالرحمن آمادگی کشورش را برای «ایفای نقش میانجی بی طرف در همه قضایای منطقه» ابراز کرد و از اسرائیل خواست «درباره حق فلسطینیان برای داشتن کشور مستقل اعتراف کند.»

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی همچنین گفت: اختلافات میان ایران و کشورهای همسایه می‌تواند با گفت و گوی مستقیم حل و فصل شود.
آل ثانی افزود: توصیه ما به ایران و کشورهای حاشیه خلیج [فارس] این است که بیایید در یک گفت وگوی منطقه‌ای بر سر [یک میز] بنشینیم.
وی در بخشی از سخنانش هم گفت: توافق هسته‌ای به نفع کشورهای حاشیه خلیج [فارس]‌ است و موجب ثبات در منطقه خواهد شد.
وی افزود:قطر برای برقراری صلح در منطقه شریک مورد اعتمادی است و ایمان داریم که برای حل مشکلات و اختلافات راه حل نظامی مناسب نیست و مشکلات باید از راه های دیپلماتیک حل شود.چشم انداز ما در قطر رسیدن به یک چارچوب امنیتی و نظامی است.

آل ثانی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع بحران لبنان پرداخت و تصریح کرد: بحران در این کشور برای همه کشورها نگران کننده است و این کشور شرایط خطرناکی دارد.

وی در خصوص عادی سازی رابطه‌ قطر و سوریه گفت: دوحه تا زمانی که هیچ تغییراتی در واقعیت رخ ندهد، برای برقراری دوباره روابط دیپلماتیک با سوریه تلاش نمی‌کند. ‌
آل ثانی به کمک های کشورش به غزه اشاره کرد و افزود: دوحه از سال ۲۰۱۲ حدود یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار برای بازسازی نوار غزه اختصاص داده و است.

وی همچنین گفت: اتهام اسرائیل به قطر برای کمک مالی به برخی سازمان‌های تروریستی در واقع بخشی از تلاش‌های تل‌آویو برای تحریف واقعیت‌هایی است که دولت دوحه با آن روبروست.


منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر