تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

کاربرفروشی برای انتخابات

هرچه به انتخابات نزدیک‌تر شویم، بازار گروه‌های تلگرامی و واتساپی و ... هم داغ‌تر می‌شود، گروه‌هایی که گاهی کاربران را بدون اجازه به آن دعوت می‌کنند و همین سرمنشاء مشکلات دیگری می‌شود. موضوعی که یک مقام مسئول در پلیس فتا درباره آن توضیح داده است.

کد خبر: ۹۴۵۴۳
۱۰:۱۸ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۰

کاربرفروشی برای انتخابات

دیدارنیوز ـ بسیاری از کاربران حتما با دعوت بدون اجازه‌شان در گروه‌های مختلف روبه‌رو شده‌اند، گروه‌هایی که تحت عنوان «ادد کن، پول بگیر» معروف شده و هزاران نفر عضو آن هستند. اعضایی که عمده آنان بدون اجازه وارد گروه شده‌اند. شگرد سودجویان برای افزایش اعضای گروهشان نیز در همان پرداخت پول خلاصه شده و کاربران بسیاری را با وعده پرداخت پول فریب می‌دهند تا دیگران را به گروه اضافه کنند. وعده‌ای که هیچگاه به آن عمل نمی‌شود.

با نزدیک شدن به ایام انتخابات، چنین گروه‌هایی نیز افزایش یافته، گروه‌هایی که گرچه ابتدا تحت عنوان «اددکن، پول بگیر» فعال هستند، اما پس از رسیدن حدنصاب اعضا به گروه‌های هواداری از نامزد‌ها در انتخابات ریاست جمهوری یا شورای شهر تبدیل می‌شوند. برخی از این گروه‌ها نیز البته از همان ابتدا به نام نامزدی خاص در انتخابات ریاست جمهوری یا شورای شهر تشکیل می‌شوند، اما هر دوی این گروه‌ها در یک چیز مشترکند و آن دعوت بدون اجازه کاربران به گروه است.

سرهنگ رامین، پاشایی، معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا در گفتگو با ایسنا، دراین باره گفت: همین ابتدا باید تاکید کنم که اضافه‌کردن اجباری کاربر به کانال و گروه‌های انتخاباتی جرم است. متاسفانه به وفور در پیام رسان‌های غیر بومی مشاهده می‌شود که افراد سودجو با تشکیل گروه‌هایی از کاربران می‌خواهند که کاربران دیگر را به گروه‌ها اضافه کرده و در ازای آن جوایز یا مبلغی را دریافت کنند.

پاشایی تصریح کرد: مردم باید بدانند اضافه کردن کاربر خاصه با زور و اجبار به کانال‌های سرگرمی، اقتصادی و هرگونه موضوع دیگری، از منظر قانون گذار جرم تلقی می‌شود و در صورت شکایت افراد، پلیس فتا با آن برخورد خواهد کرد.

وی درباره اینکه چطور می‌توان عضویت در این گروه‌ها را محدود کرد، گفت: امکانات موجود در پیام رسان‌ها این امکان را به کاربر می‌دهد تا دسترسی دیگران برای دعوت یا اضافه کردن آنان به کانال و گروه‌های مجازی را محدود کند.

به گفته معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا اضافه شدن به گروه یا کانالی خاص باید با اختیار و اراده کاربر اتفاق افتد، اما متاسفانه شاهد فعالیت این کانال‌های مجازی هستیم که برخی از آن‌ها حتی ارتباطی با فلان حزب یا نامزد خاص هم ندارند.

پاشایی افزود: زمانی که تعداد کاربران در این گروه‌ها از چند ده هزار نفر به بالا افزایش یافت، این گروه‌ها یا کانال‌ها به یک موسسه یا شخص فروخته می‌شود که این کار هم جرمی دیگر است؛ بنابراین توصیه ما این است که کاربران با مراجعه به تنظیمات تلفن همراهشان، دسترسی چنین سودجویانی را قطع کنند.

معاون اجتماعی پلیس فتا درباره وعده پرداخت پول در صورت اضافه کردن کاربران دیگر نیز گفت: این کانال‌ها هیچ پولی را تحت عنوان به کاربران نمی‌پردازند و این وعده صرفا جنبه تبلیغاتی برای مشارکت افراد را دارد. در مواردی حتی رسید‌های جعلی نیز برای جلب اطمینان در گروه قرار داده می‌شود، اما همین رسید‌ها نیز جعلی بوده و مبلغی به حساب کاربر واریز نمی‌شود.

وی اضافه کرد: در مواردی حتی ممکن است سودجویان به بهانه واریز وجه اطلاعات کارت بانکی و هویتی افراد را نیز گرفته و از آن سوء استفاده هم بکنند؛ لذا باز هم تاکید می‌شود که کاربران فریب چنین تبلیغاتی را نخورده و در صورت اضافه شدن به چنین گروه‌هایی آن را ترک کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر