تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

ابتکار: اصلاح‌طلبان بهترین گزینه را راهبردهای دولت روحانی می‌دانند

معاون رئیس‌جمهور گفت:انتظار اصلاح طلبان این است که دولت پاسخگوی مطالبات مردم باشد و راه‌حل‌هایی ارائه کند که مردم را از این وضعیت سخت و دشوار عبور دهد.

کد خبر: ۹۴۵۰
۰۹:۴۷ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - معصومه ابتکار در پاسخ به این سئوال که آیا اصلاح طلبان در وضعیت کنونی کشور پشت دولت را خالی کردند؟  گفت: شاید برخی جدا از تصمیمات تشکیلاتی عمل کردند اما فکر نمی کنم مجموعه اصلاح طلبان پشت دولت را خالی کرده باشند. 

وی افزود: بالاخره در این شرایط سخت اصلاح طلبان دیدگاه ها و نظراتی داشتند ولی یقینا حامی کلان سیاست های دولت هستند و این را همواره گفتند، حتی احزاب اصلاح طلب به طور جداگانه اعلام کردند که حامی سیاست های کلان دولت هستند و بهترین گزینه را راهبردها و راهکارهای دولت آقای روحانی می دانند.

معاون رئیس جمهور یادآور شد: انتظار اصلاح طلبان این است که دولت پاسخگوی مطالبات مردم باشد و راه حل هایی بدهد که مردم را از این وضعیت سخت و دشوار عبور دهد.

وی با بیان اینکه همه گروه های اصلاح طلب به واقعیت شرایط و تهدیدهای بیرونی وارده بر ایران توجه دارند، ادامه داد: آنها شرایط خطیر کشور را می دانند و آگاه هستند که دارد یک جنگ اقتصادی علیه ایران شکل می گیرد و طبعا در این شرایط دولت را نباید تنها بگذارند.

ابتکار درباره قرار گرفتن اصلاح طلبان و پایداری ها روی یک ریل اظهار کرد: اصلا این طور نیست، ممکن است در یک مقاطعی و برخی افراد خاص این اتفاق افتاده باشد.

این فعال اصلاح طلب در ادامه گفت: اصلاح طلبان متوجه شرایط داخل و خارج کشور هستند و می دانند که متأسفانه گروهی به هر قیمت دارند برای به زمین زدن دولت تلاش می کنند. اصلاح طلبان با آن گروه نیستند و همراهی ندارند. نقد اصلاح طلبان مشفقانه است و می خواهند شرایط درست شود و این سیگنال به مردم داده شود که به فکر مردم و مشکلات کشور هستند.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت