تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

میرزایی نیکو: از رای ندادن نمایندگان به طرح شفافیت آرا متاسفم

یک عضو فراکسیون امید گفت: برخی از امضا کنندگان طرح شفافیت آرای نمایندگان در جلسه بررسی این طرح به این نتیجه رسیدند که نظارت استصوابی ممکن است دو تا رایی را که نمایندگان می‌دهند مورد توجه قرار دهد و بنابراین جا زدند.

کد خبر: ۹۴۱۲
۱۶:۱۲ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - قاسم میرزایی نیکو نماینده فیروزکوه و دماوند و عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین با اشاره به رای منفی نمایندگان به یک فوریت طرح شفافیت آرا، گفت: رای نمایندگان به طرح شفافیت آرا نشان می‌دهد که هیچ کس به دنبال شفافیت نیست.
 
او ادامه داد: آقای فتحی و من به همراه تعداد دیگری از نمایندگان طرح شفافیت آرای نمایندگان را استارت زدیم اما بعد از این موضوع برخی دیدند که عقب افتادند و برای مصرف داخلی مجموعه استانهایشان طرح مشابه را امضا کردند چون مردم در استانهایشان خواستار شفافیت آرای نمایندگان بودند و می‌خواستند که این طرح را امضا کنند. این تقابل انجام شد و تعداد امضاها به 160 رسید.
 
این نماینده مجلس تاکید کرد: برخی از امضا کنندگان طرح شفافیت آرای نمایندگان در جلسه بررسی این یک فوریت طرح به این نتیجه رسیدند که نظارت استصوابی ممکن است دو تا رایی را که نمایندگان می دهند مورد توجه قرار دهد و بنابراین جا زدند.
 
میرزایی نیکو گفت: از رای نمایندگان به طرح شفافیت آرا متاسفم.
 
گفتنی است یک فوریت طرح شفافیت آرای نمایندگان با 160 امضا اعلام وصول شد اما در جلسه علنی مجلس تنها 59 رای کسب کرد و بدین ترتیب یک فوریت آن به تصویب نمایندگان نرسید.
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد