تیتر امروز

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
اقتصاد آمریکا؛ ساختار کارآمد، بازار آزاد و ضعف مزمن مدیریت در ایران
در گفت‌وگوی دیدار با پیمان مولوی، اقتصاددان مطرح شد

اقتصاد آمریکا؛ ساختار کارآمد، بازار آزاد و ضعف مزمن مدیریت در ایران

در برنامه «اقتصاد پلاس»، پیمان_مولوی، مشاور سرمایه‌گذاری و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصادبرای همه"، با تحلیل ساختار اقتصاد آمریکا و مقایسه آن با وضعیت اقتصادی ایران،...

خوردن برنج سرد و مانده چه بلایی سر ما می‌آورد؟

محتوای نشاسته مقاوم در واقع توسط معده به خوبی هضم نمی‌شود. این نوع نشاسته به ترتیب در برنج پخته شده و دوباره گرم شده و برنج پخته شده و سرد شده بیشتر است و برنج یک بار پخته شده کمترین میزان نشاسته را دارد. این نشاسته‌ها در نهایت توسط باکتری‌های مفید روده تجزیه می‌شوند.

کد خبر: ۹۳۷۱۵
۱۹:۰۰ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۰

عوارض خوردن برنج سرد و مانده

دیدارنیوز ـ به نقل از بهداشت نیوز، برنج غذایی اساسی در سراسر جهان است به ویژه در کشور‌های آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین. برخی ترجیح می‌دهند برنج خود را در حالی که تازه و گرم است بخورند، اما بهتر است بدانید که برخی از دستورالعمل‌ها مانند سالاد برنج یا سوشی با استفاده از برنج سرد تهیه می‌شوند. با این وجود ممکن است از خود بپرسید که آیا خوردن برنج سرد بی‌خطر است؟

محتوای نشاسته مقاوم در واقع توسط معده به خوبی هضم نمی‌شود. این نوع نشاسته به ترتیب در برنج پخته شده و دوباره گرم شده و برنج پخته شده و سرد شده بیشتر است و برنج یکبار پخته شده کمترین میزان نشاسته را دارد. این نشاسته‌ها در نهایت توسط باکتری‌های مفید روده تجزیه می‌شوند.

این نوع نشاسته اشتهای شما را کنترل می‌کند و به عنوان هورمون‌های کنترل کننده دیابت و چاقی نیز شناخته می‌شوند. خوردن برنج سرد یا گرم شده خطر مسمومیت غذایی باسیلوس سرئوس را افزایش می‌دهد که ممکن است باعث گرفتگی شکم، اسهال یا استفراغ در طی ۱۵ تا ۳۰ دقیقه از زمان بلع آن شود.

این نوع باکتری در خاک موجود است و برنج را آلوده می‌کند؛ همچنین دارای غلافی است که حتی اگر برنج دردمای بالایی نیز پخته شود بازهم زنده می‌ماند. اگر شما برنج را در دمای اتاق خنک کنید رشد این باکتری بیشتر می‌شود.

هر کسی که برنج آلوده مصرف کند ممکن است مسمومیت غذایی پیدا کند، اما کسانی که دارای سیستم ایمنی آسیب دیده یا ضعیف هستند مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار ممکن است بیشتر در معرض خطر عفونت باشند.

برچسب ها: تغذیه سالم
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان