تیتر امروز

امیر محمد قدوسی:موضوع حجاب از سال های اول انقلاب مطرح بوده است/
گفت و گوی دیدار با یک حقوقدان درباره "طرح نور"

امیر محمد قدوسی:موضوع حجاب از سال های اول انقلاب مطرح بوده است/"روحانی" مکلف شد مانع ورود زنان بدون حجاب به ارتش شود

اجرای "طرح نور" بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز با دکتر امیرمحمد قدوسی، حقوقدان و وکیل یک گفت‌وگوی را انجام دهد که نتیجه آن تولید یک "ویدیوکست" بود، که می‌بینید.
سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...

خوردن برنج سرد و مانده چه بلایی سر ما می‌آورد؟

محتوای نشاسته مقاوم در واقع توسط معده به خوبی هضم نمی‌شود. این نوع نشاسته به ترتیب در برنج پخته شده و دوباره گرم شده و برنج پخته شده و سرد شده بیشتر است و برنج یک بار پخته شده کمترین میزان نشاسته را دارد. این نشاسته‌ها در نهایت توسط باکتری‌های مفید روده تجزیه می‌شوند.

کد خبر: ۹۳۷۱۵
۱۹:۰۰ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۰

عوارض خوردن برنج سرد و مانده

دیدارنیوز ـ به نقل از بهداشت نیوز، برنج غذایی اساسی در سراسر جهان است به ویژه در کشور‌های آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین. برخی ترجیح می‌دهند برنج خود را در حالی که تازه و گرم است بخورند، اما بهتر است بدانید که برخی از دستورالعمل‌ها مانند سالاد برنج یا سوشی با استفاده از برنج سرد تهیه می‌شوند. با این وجود ممکن است از خود بپرسید که آیا خوردن برنج سرد بی‌خطر است؟

محتوای نشاسته مقاوم در واقع توسط معده به خوبی هضم نمی‌شود. این نوع نشاسته به ترتیب در برنج پخته شده و دوباره گرم شده و برنج پخته شده و سرد شده بیشتر است و برنج یکبار پخته شده کمترین میزان نشاسته را دارد. این نشاسته‌ها در نهایت توسط باکتری‌های مفید روده تجزیه می‌شوند.

این نوع نشاسته اشتهای شما را کنترل می‌کند و به عنوان هورمون‌های کنترل کننده دیابت و چاقی نیز شناخته می‌شوند. خوردن برنج سرد یا گرم شده خطر مسمومیت غذایی باسیلوس سرئوس را افزایش می‌دهد که ممکن است باعث گرفتگی شکم، اسهال یا استفراغ در طی ۱۵ تا ۳۰ دقیقه از زمان بلع آن شود.

این نوع باکتری در خاک موجود است و برنج را آلوده می‌کند؛ همچنین دارای غلافی است که حتی اگر برنج دردمای بالایی نیز پخته شود بازهم زنده می‌ماند. اگر شما برنج را در دمای اتاق خنک کنید رشد این باکتری بیشتر می‌شود.

هر کسی که برنج آلوده مصرف کند ممکن است مسمومیت غذایی پیدا کند، اما کسانی که دارای سیستم ایمنی آسیب دیده یا ضعیف هستند مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار ممکن است بیشتر در معرض خطر عفونت باشند.

برچسب ها: تغذیه سالم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی