تیتر امروز

تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.

تهدید سه کشور برای بازار فرش ایران

عضو سابق اتاق بازرگانی ایران می‌گوید با توجه به مشکلاتی که در عرصه تولید فرش ایرانی وجود داشته، بخش مهمی از این بازار از سوی کشور‌های خارجی تهدید می‌شود.

کد خبر: ۹۳۶۷۶
۱۵:۱۵ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۰

بازار فرش ایران

دیدارنیوز ـ مهدی علیپور اظهار کرد: بر خلاف بازار‌هایی مانند نفت که در آن رقابت وجود دارد و امکان جابجایی بازار‌ها از سوی رقبا همواره فعال است، بازاری مانند فرش ایرانی، یک بازار خاص و منحصر به فرد است. برند فرش ایرانی در سراسر جهان شناخته شده و برای دورانی طولانی هیچ کشوری از نظر نوع محصول و کیفیت اساسا در این بازار حضور نداشته که بخواهد با ایران رقابت کند.

به گفته وی، با وجود آنکه تحریم‌ها در حوزه صادرات مانع بزرگی به حساب می‌آیند و بازار فرش ایرانی نیز از این قاعده مستثنی نیست، اما در سال‌های اخیر عامل دیگری وضعیت بازار را بر هم ریخته و صادرات فرش ایران را با تهدید مواجه کرده که نسبت به تحریم‌ها خطرناک‌تر است.

این فعال اقتصادی با بیان اینکه بازار فرش ایران با خطر قاچاق پشم مواجه است، توضیح داد: با توجه به کاهش تقاضا برای خرید و مشکلاتی که در بازار ایران وجود داشته از یک سو و قیمت بالایی که دلال‌های پشم گوسفندی به دامداران و عشایر ارائه می‌کنند از سوی دیگر، بخش مهمی از پشم گوسفندان ایرانی که مبنای اصلی تولید فرش است به کشور‌های منطقه قاچاق شده و در اختیار همسایگان قرار گرفته است.

علیپور ادامه داد: در سال‌های اخیر سه کشور هندوستان، پاکستان و ترکیه، مشتری این پشم‌های ایرانی بودند و با توجه به اینکه مقدمه ابتدایی تولید فرش را در اختیار دارند، عملا تولید فرش با بهره گیری از طرح‌های ایرانی و مواد اولیه ایرانی را آغاز کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر پیشنهاد‌های فراوانی برای جذب بافنده‌های ایرانی نیز به آن‌ها ارائه شده، گفت: ما شاهد پیشنهاد‌هایی بودیم که بافنده‌های با تجربه ایران را با مسائلی مانند اقامت، پرداخت هزینه زندگی و حقوق بالا جذب کشور‌هایی مانند ترکیه می‌کنند و با حضور آن‌ها بعضا فرش‌هایی با نام ایران به بازار عرضه می‌کنند و بعضا با نام خودشان، ولی با کیفیتی نزدیک به فرش ایرانی در بازار حاضر هستند.

علیپور خاطرنشان کرد: هر چند هنوز این کشور‌ها از نظر رسیدن به کیفیت فرش‌های ایرانی راهی طولانی در پیش دارند، اما فعلا سه کشور همسایه کار جدی خود را آغاز کرده‌اند و با قاچاق پشم گوسفندان ایرانی به این کشورها، عملا با سیاست‌های غلط ایران مقدمه لازم برای از دست رفتن این بازار را در اختیار آن‌ها قرار داده‌اند و این موضوع در آینده بسیار خطرناک خواهد بود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: فرش ایرانی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی