تیتر امروز

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...
حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم
از چشم جهان (۱۴۶)

حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم

پس از تنش‌های شدید اخیر میان تهران و تل‌آویو که با حمله مستقیم ایران و پاسخ محدود اسرائیل در اصفهان همراه بود، نویسندگان نشریه نیویورک تایمز آمریکا در گزارشی به این موضوع حساس در خاورمیانه پرداختند...

هشدار رئیس ارتش انگلیس نسبت به عقب ماندن از ارتش آمریکا

رئیس ستاد کل ارتش انگلیس تاکید کرد، ارتش کشورش تا زمانی که قابلیتهایش را همپا با ارتش آمریکا جلو نبرد، با ریسک تبدیل شدن به یک "دردسر" مواجه است.

کد خبر: ۹۳۴۷۱
۱۴:۰۸ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰

هشدار رئیس ارتش انگلیس نسبت به عقب ماندن از ارتش آمریکا

دیدارنیوز - ژنرال مارک چارلتون اسمیت، رئیس ارتش انگلیس در مصاحبه‌ای با نشریه تلگراف ادعا کرد اولین رئیس ارتش کشورش است که هدف بمباران با پهپاد قرار گرفته و این اتفاق به هنگام اجرای عملیات در خارج از شهر موصل عراق در زمان مبارزه با گروه تروریستی داعش برای او رخ داده است.

او بیان کرد: من توسط یک پهپاد تجاری تحت اداره یک سازمان تروریستی مورد بمباران قرار گرفتم. این اتفاق نشان می دهد که ماهیت جنگ چقدر سریع تغییر یافته است.

ژنرال مارک چارلتون اسمیت که سابقا رئیس واحد نیروهای ویژه کشورش بوده و حالا رئیس ستاد کل ارتش انگلیس است گفت که اعتقاد دارد درسهای مهم زیادی را می‌توان از مشارکت کشورش در به اصطلاح ائتلاف مبارزه با داعش فرا گرفت و او به دنبال اجرای رادیکال‌ترین تغییر شکل در ارتش کشورش در دوران مدرن است.

او در مصاحبه با تلگراف گفت: ما در یک کمپین بسیار موفق که منجر به از بین رفتن خلافت داعش در سوریه و شمال عراق شد جنگیدیم. این اتفاق با به کارگیری برخی از درسهای تجارب ما در افغانستان رخ داد. ما پی بردیم اولویت اصلی ساختن و تقویت نیروهای امنیتی افغانستان است به شکلی که آنها بتوانند به طور مستقل شورش خودشان را مدیریت کنند.
وی بیان کرد: ما نسبت به اینکه چطور نیروهای نظامی بومی محلی را ایجاد کرده و آنها را با تکنولوژی غربی قرن 21 مجهز کنید درس گرفتیم. ما این درسها را به شکلی بسیار موفقیت آمیز علیه خلافت به کار بستیم و این کار را بدون حتی یک مورد تلفات انجام دادیم. شکل جنگ از راه دور تقریبا تبدیل به شیوه عمل ما تبدیل شده است.

ژنرال مارک چارلتون اسمیت در خصوص برنامه‌های مربوط به اعمال تغییرات ساختاری در ارتش انگلیس از جمله با کاستن از تعداد نیروهای این ارتش گفت که اطمینان دارد این تغییرات بدون کاستن از قدرت جنگی این ارتش می‌توانند اجرا شوند.

او توضیح داد: مساله سربازی همواره مساله تحول بوده و ارتشهای موفق همواره با ماهیت در حال تغییر تهدید و تغییرات در تکنولوژی تطبیق پیدا کرده‌اند. من احساس می‌کنم که ما امروز در آستانه یک تغییر شکل دیگر هستیم که در طی آن جایی برای نوستالژی نیست.

به گفته ژنرال مارک، این تغییرات رادیکال در قابلیتهای جنگی ارتش انگلیس به اندازه برنامه مکانیزه سازی اجرا شده در دهه 1930 انقلابی هستند.
او گفت: من فکر می کنم تغییر شکل از مکانیزه سازی به دیجیتال سازی قرار است خیلی بنیادی‌تر بوده و اساسی نحوه کار ما را تغییر دهد.

او ادامه داد: همزمان ما نمی‌توانیم فقط با آرزو کردن بخواهیم که تهدیدات سنتی که همچنان می توانند بروز پیدا کنند از بین بروند همانطور که این مورد را در نمایش کاملا علنی قدرت سخت روسیه در مرز با اوکراین در ماه های اخیر شاهد بوده ایم.

وی افزود: امروزه ماه شاهد سازماندهی یک عصر صنعتی با مجموعه مهارتهای صنعتی که با چالشهای عصر اطلاعات مواجه شده اند هستیم. هدف کلیدی تغییرات تجهیز قابلیتهای جنگی متعارف با تکنولوژی های نوظهور که پتانسیل تغییر شکل میدان جنگ مدرن را دارند، است.

او توضیح داد: برنامه این است که ارتش انگلیس قابلیت گسیل بیشتری پیدا کند، دیجیتالی‌تر و خطرناک‌تر و تبدیل به ارتشی شود که بسیار رقابتی‌تر باشد. ما شاهد پایان جنگهای متعارف نبوده‌ایم اما ویژگی‌ها در حال تغییر هستند.
او گفت که "جنگهای کوچک" اخیر در کشورهایی نظیر لیبی، سوریه و منطقه قره باغ نمونه‌هایی هستند که در آنها معرفی تکنولوژی‌های جدید تاثیری تعیین کننده داشته است.

وی افزود: ما شاهد تاثیرات هوش مصنوعی، رایانش کوانتومی و روباتیک و چگونگی اعمال آنها در میدان جنگ بوده‌ایم.
رئیس ارتش انگلیس تاکید کرد، در نتیجه این روند، جنگهای آینده به احتمال خیلی بیشتر در ابعاد گسترده‌تری با استفاده از تسلیحات موثرتر و دقیق‌تر انجام خواهند شد.

این ژنرال انگلیسی تاکید کرد: یکی از نگرانی‌هابی که ما داشته‌ایم مربوط به سرعت تغییر در آمریکا است و اینکه شکل جنگاوری با چنان سرعتی در حال پیشروی که ما نخواهیم توانست نیروهای خودمان را با آنها یکپارچه سازیم.
وی بیان داشت: تا زمانی که نتوانیم با سرعت آمریکا به صحبت کردن، انتقال داده و اجرای مانور بپردازیم در میدان جنگ بیشتر از آنکه عامل برتری باشیم عامل دردسر هستیم.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی