تیتر امروز

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

قالیباف: خود را در محضر مردم روسفید می‌دانیم

رئیس مجلس شورای اسلامی با دادن این تعهد به مردم که مجلس دغدغه حل مشکلات را دارد، گفت که مجلس یازدهم علی‌رغم اذعان به وجود برخی نقاط ضعف نسبت به کارنامه یکساله خود در محضر خداوند و شما مردمان خود را رو سفید احساس می‌کند.

کد خبر: ۹۲۹۷۵
۰۹:۵۱ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۰

قالیباف: خود را در محضر مردم روسفید می‌دانیم

دیدارنیوز - محمدباقر قالیباف در جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی و بعد از برگزاری انتخابات هیات رئیسه در اجلاسیه دوم دوره یازدهم اظهار کرد: مجلس یازدهم وارد سال دوم فعالیت کاری خود شده است که گزارش فعالیت مجلس یازدهم را به زودی برای استحضار موکلان خود ارائه می‌کند.

وی اضافه کرد: در این فرصت به ولی‌نعمتان خود می‌گویم که ما نمایندگان شما در سال گذشته با همه فراز و نشیب‌ها همت و توان خود را در جهت پیگیری مسائل شما در حدود اختیارات و ظرفیت‌های مجلس به کار گرفتیم. علی‌رغم اذعان نسبت به وجود نقاط ضعف در کارنامه یکساله خود در محضر خدا و شما مردم ایران، خود را رو سفید احساس می‌کنیم. وجود نقاط ضعف برای هر نهادی به خصوص مجلس با قریب به ۲۹۰ نفر تصمیم‌گیر با دیدگاه‌ها و سلایق مختلف طبیعی است اما علی‌رغم موانع و محدودیت‌های موجود به خصوص وجود ساختارها و رویه‌های ناصوابی  که طی سال‌های متمادی در تار و پود قوه مقننه شکل گرفته، مجلس یازدهم توانسته در سال اول فعالیت خود در مسائل اساسی کشور وظایف اصلی‌اش را به درستی انجام دهد. خروجی آن را می‌توان به عنوان قوانین نهایی شده و یا پیگیری آنها و کار کارشناسی و نهایی شدن در کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی دید.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد که سرمایه مجلس تجربه تلاش‌های سال گذشته است وظیفه ما برطرف کردن نیازهای متراکم باقی مانده از سال‌ها عقب ماندگی است.

وی خطاب به مردم گفت: ما خود را متعهد می‌دانیم که روزهایمان را برای حل مسائل شما به شب رسانده و شب‌ها با دغدغه حل مشکلات شما سر بر بالین گذاریم. امیدواریم با استعانت از خداوند و تدبیر و عقلانیت انقلابی و ریل گذاری درست برای اقدام دولت آینده گره‌ها را از دست و پای مسئولان اجرایی کشور باز کرده و بتوان در حدود اختیارات و وظایف مجلس شورای اسلامی در حل مشکلات موجود کمک کنیم تا اندکی از وظیفه خود را نسبت به مردم نجیب و صبور ایران ادا کنیم.

قالیباف در پایان با قدردانی از نمایندگان که بار سنگین مسئولیت رئیس قوه مقننه را به برعهده او گذاشته‌اند، اظهار کرد: از هیات رئیسه پیشین مجلس شورای اسلامی تشکر می‌کنم که برای انجام درست مسئولیت همراه من بودند.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر